Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azok a babák, akik utálnak...

Azok a babák, akik utálnak hason lenni, hogyan fognak kúszni-mászni, négykézláb menni?

Figyelt kérdés
Az én babám 9hós és nem forog hasra,pedig képes rá mert már csinálta párszor korábban.Viszem gyógytornászhoz,mutat gyakorlatokat,amiket otthon elis végzünk vele,de semmi eredmény.egyszerűen nem csinálja.mit tegyek,teljesen tanácstalan vagyok.12kg és 79 cm.
2014. jan. 22. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyet veszel 4-5 darabot, körbe rakod vele a babát, hogy próbálja elérni..

Akarja, menjen érte...

2014. jan. 23. 12:28
 12/15 betta55 ***** válasza:
Az èn kislányom is utált hason lenni.a buksit sem úgy emelte,ahogy kellett.elvittem dévènyeshez és le vannak tapadva a kis izmai a hátánál és nyakánál.neki már az első kezelés sokat javitott.nem szabad ráhagyni,igenis szakemberhez kell fordulni.ezaz én meglátàsom.
2014. jan. 23. 14:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2014. jan. 23. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Aztapaszta! Jo nagy baba! Az en lanyom 1 evesen volt ekkora, es o sem kicsi ;) Szerintem lehet azokban valami, amiket mar irtak. Devenyre en is elvinnem a helyedben. Eros baba az tuti. Tudna mar csinalni a dolgokat. Lehet, hogy van egy pici bibi, amit ha kiiktattok maris konnyebb lesz neki.

Hidd el a lanyom sem szeretett hason lenni. Rohadtul nem! Nekem ezert volt pokol az elso ev. 8 honapos koraig gyakorlatilag az orat neztem, hogy mikor lesz mar altatasi ido. Hal istennek legalabb jo alvo volt. A fentletek nagy resze sirassal telt. Ott kellett ulnom a jatszoszonyege mellett. A konyhaba nem mehettem ki, mert bar latott, meg beszeltem neki, de mar ment a siras! Nem volt hajlando hason lenni, bar en eroltettem. Ha jobb napunk volt 10-15 percig "ugy felejtodott" Tehat tudta o! Es birta is! De utalta. Vegul a 8. honapban elkezdett maszni!

Van fejleszto babahinta, ami a hatizmokat fejleszti. (Wingbo babahinta)

Es ha kerdezhetek, mit csinal ha hasra teszed? Csak uvolt? Vagy azert hajlando nemi idot eltolteni hason?

2014. jan. 26. 21:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Amikor hason van,kiemeli magát,de nemsokáig bírja és lefekszik,aztán próbálkozik újra és újra....van egy kedvenc játéka amiért nagyon gebeszt és előre tolja magát érte,meg szokott hátrafele is csúszni.néha emelgeti a fenekét is,próbálja a lábát magaalá tenni.kb.20percet bír ki:-)
2014. jan. 26. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!