Azok a babák, akik utálnak hason lenni, hogyan fognak kúszni-mászni, négykézláb menni?
Ilyet veszel 4-5 darabot, körbe rakod vele a babát, hogy próbálja elérni..
Akarja, menjen érte...
Aztapaszta! Jo nagy baba! Az en lanyom 1 evesen volt ekkora, es o sem kicsi ;) Szerintem lehet azokban valami, amiket mar irtak. Devenyre en is elvinnem a helyedben. Eros baba az tuti. Tudna mar csinalni a dolgokat. Lehet, hogy van egy pici bibi, amit ha kiiktattok maris konnyebb lesz neki.
Hidd el a lanyom sem szeretett hason lenni. Rohadtul nem! Nekem ezert volt pokol az elso ev. 8 honapos koraig gyakorlatilag az orat neztem, hogy mikor lesz mar altatasi ido. Hal istennek legalabb jo alvo volt. A fentletek nagy resze sirassal telt. Ott kellett ulnom a jatszoszonyege mellett. A konyhaba nem mehettem ki, mert bar latott, meg beszeltem neki, de mar ment a siras! Nem volt hajlando hason lenni, bar en eroltettem. Ha jobb napunk volt 10-15 percig "ugy felejtodott" Tehat tudta o! Es birta is! De utalta. Vegul a 8. honapban elkezdett maszni!
Van fejleszto babahinta, ami a hatizmokat fejleszti. (Wingbo babahinta)
Es ha kerdezhetek, mit csinal ha hasra teszed? Csak uvolt? Vagy azert hajlando nemi idot eltolteni hason?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!