Ez jelentheti, hogy késöbb az óvodában is Ő lesz a hangadó?
Figyelt kérdés
Még csak másfél éves a kicsi fiam,de ha pl. az orvosnál várakozunk és vannak gyerekek is ill. felnőttek,Ő van a középpontban. Mindenkihez odamegy,mindenkit ölelgetne,simogatna. Rohangál,nevetgél,egy percre sem áll meg. Mintha ilyen szituban érezné magát igazán jól. Imádja a társaságot és a "közönséget".
Épp apukájával beszéltük,hogy biztos tök ciki lesz majdan szülőire járni,mert mindig panasz lesz rá.
Szerintetek?
2009. dec. 3. 17:23
1/3 A kérdező kommentje:
Ennyi időst lehet már arra tanítani,hogy nem megyünk oda mindenkihez?Ha nem engedjük hiszti van.Így is,ha valaki elmegy,akit kitüntetett a figyelmével,üvölt.Még ha az vadidegen is volt.
Egyébként én szeretem,hogy ilyen,csak nem tudom,hogy késöbb ez nem üt-e vissza?
2009. dec. 3. 17:25
2/3 anonim válasza:
Sztem ő még az oviig sokat fog változni, ott meg egyébként is betörik a gyerek. Figyelni fogja a többieket, persze alapvetően nem fog változni csak finomodni.
3/3 anonim válasza:
szerintem meg szokd meg. én is ilyen voltam már apró gyerekként is. aztán általános iskolában, középiskolában, munkahelyen, mindenhol. és ilyen is maradtam. de nem baj, jó ez, ilyennek is kell lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!