Jelentheti azt, hogyha 7 hós babám már felállt, hogy előbb fog járni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 15:18
1/16 anonim válasza:
nem Kisfiam 8 hósan felállt, de csak 13 hósan kezdett el járni
2/16 anonim válasza:
még nem volt 7 hónapos a lányom, amikor már felállt. Elinduláshoz csak 14 hónaposan jött meg a bátorsága.
3/16 anonim válasza:
Szia! Kislányom is 7 hónaposan állt fel és 1 héttel az 1lső szülinapja előtt indult el, tehát nem.
4/16 anonim válasza:
gyereke válogatja,az én fiam is 7 hónaposan állt fel,mondta is a védőnő hogy hamar menni fog,másnap ment is 2 lépést,de 13 hónapos korában kezdett el egyedül segítség nélkül menni.mondjuk azóta is megy:)
5/16 anonim válasza:
nem.
Az önálló járás függ attól, hogy mennyire érett rá, testileg elsősorban, és mennyire biztos önmagában.
6/16 anonim válasza:
semmi nem jelent :)
én fiam is pont 7 hós volt mikor felállt, bútorok mellett 8 hónaposan tipegett, 10 hósan már elég volt a kezét fogni és előre sétált de önállóan csak a szülinapján indult el :)
7/16 anonim válasza:
A babák átlagosan 7 hónaposan állnak fel. Nem értem miért írod, hogy 'már', hisz ez nem korai.
8/16 anonim válasza:
Szia!
A lányom 1 héttel 7 hós kora előtt állt fel!9 hósan kezdett mászni,de 9,5 hósan tette meg az első két lépését, de azokat csak félve!Aztán 10,5 hósan egyszer bejött a konyhából olyan 8 métert!Szóval Ő korán kezdett járni!
9/16 A kérdező kommentje:
A környezetünkben nem sok olyan baba van, aki 7 hósan feláll, inkább 8-9 hósan.
2011. jan. 14. 15:45
10/16 anonim válasza:
mi is 7 hósak vagyunk, és most álltunk fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!