Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikorra múlik el? 13 hónapos...

Mikorra múlik el? 13 hónapos kisfiam kukiján a makk körül faggyúcsomó van. Már jó pár hete.

Figyelt kérdés
Kb.fél borsónyi fehér csomó. Nem fáj neki, egyáltalán nem zavarja, inkább csak engem. A doki is azt mondta, ne foglalkozzak vele, majd kiürül, ha a bőrt már hátra lehet húzni. Viszont ha begyullad megnyitják, amit nem szeretnék! A neten erről semmit nem találok.
2009. dec. 3. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk már volt ilyen, én kitakarítottam, de utána egy napig keserves volt a pisilés!
2009. dec. 3. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:

De hogy???

Neki még nem lehet a bőrt csak nagyon kicsit felhúzni.

2009. dec. 3. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy ez a faggyúréteg választja el a kukacától a bőrt. Ha elkezd termelődni, akkor kezdjem el neki óvatosan húzogatni.
2009. dec. 3. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
nálunk is volt ilyen többször is. kis gombostűfej nagyságú csomók. nem piszkáltuk. minden pelenkázáskor ellenőriztem, áttőrölgettem (nem szabad nyomkodni!), aztán egyszercsak eltűnt szép lassan feljebb ment a fityma. egyik alkalommal viszont nagyon csúnyán felszakadt neki. amire azt mondta a doki, h ez így jó, mert legalább nem kell elmenni vele urológushoz. mivel kicsit be volt gyulladva és levedzett írt rá kenőcsöt. azóta teljesemn begyógyult. ne aggódj, ez is normális--amíg nem gennyezik.
2009. dec. 3. 22:07
 5/9 A kérdező kommentje:
De én azt már születése óta csinálom fürdetéskor.
2009. dec. 3. 22:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem gennyedzik, nem piros, csak ott van. De nagyobb mint egy gombostűfej.
2009. dec. 3. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
a húzogatást születéstöl kezdtük el, lassan 2 éves lesz, de még mindig csináljuk. (22.07
2009. dec. 3. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
szerintem 1 héten belül eltűnik.
2009. dec. 3. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is születése óta húzogatom óvatosan, 1 éves kora óta jobban odafigyelve. Most 14 hónapos, kb a makk feléig már feljön neki a bőr. Semmi pirosság, semmi szakadás, semmi baj nem volt vele. Dokinéni szerint csak így tovább, és rendben is lesz neki nemsokára.
2009. dec. 3. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!