Kisfiam (9hó) néha csak úgy spontán akár játék közben rázza a fejét mintha már bocsánat a szóért bolond lenne. Hála az égnek makk egészséges gyönyörűen fejlődik. Valaki észrevett már ilyet a babáján? Vagy ez csak még az idegek játéka?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 17:06
1/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is kb 9 hós kora óta időnként rázogatja a fejét, ahogy írod. Én úgy vettem észre, hogy a "nem-nem"-et utánozza (mármint, ha mondom neki, hogy valamit nem szabad, ez időnként eszébe jut és ő is csinálja). Szerintem semmi baja, először én is megijedtem. :-)
2/6 anonim válasza:
az én babám is rázza a fejét, de már azt is mondja hozzá, hogy nem-nem...nagyon édes
3/6 anonim válasza:
Jajj! Én is azt hittem az én lányomról, hogy valami nincs rendben, de most megnyugodtam. Ugyanezt csinálja, még elalvás előtt is. De én is gyanakodtam, hogy a nem-et jelenti.
4/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is csinálta ezt lyan 7-8 hós korában, nem mondott hozzá nemet de csinálta:) aztán leszokott róla egy időre, most 18 hós néha most is csinálja de mostmár csak ha kérdezzük tőle, hogy Nem? :)
szerintem élvezik h kicsit megszédülnek:))
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Óriási kő esett le a szívemről! Szép napot!
2009. máj. 14. 17:27
6/6 anonim válasza:
a mi babánk is csinálja néha most már-de ő 2hónanapos kora óta(naponta sokszor és többnyire alvás elött) azt hittük vmi rendellenesség van,még orvoshoz is mentünk de nincs semmi baj.játék,rossz szokásból csinálhatja vagy ahogy elöttem írták,hogy nemet int.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!