4 hós lányom elkezdhetem hozzátáplálni ilyen módon?
Én a helyedben nem tenném ha van tejed.
(amugy külön fagyasztóládában eláll egy évig.)
Babás ismerősöd nincs akinek szükség lenne rá?akár simán,akár főzelékbe.
Ha nem akarod tovább tölteni a fagyót,ne fejjél,a babád ugy is eszik annyit amennyit kell.Én is tartalékoltam,tele volt a fagyasztó,és főzelékbe se ette meg a fiam,megérezte a fagyitejet és kiköpte.
Szerintem igen. Inkább szoptasd még 2 hónapig friss, korának és igényeinek megfelelő anyatejjel, a főzit meg még hagyd a francba. A friss tej sokkal jobb, mint a fagyasztott, nálunk is a macska itta meg.
A főzibe is majd tudsz akár frisset is tenni...
Én ezért nem fejtem, fagyasztottam, csak 4 zacskó volt a fagyasztóba, azt is kidobtam....
Olyat hallottam már, hogy valaki azért kezdi el 4 hónaposan a hozzátáplálást mert nincs (elég) anyateje, de olyat még nem, hogy azért mert van!
Amúgy értelek! Sajnálod minden cseppjét! De - csatlakozom az előttem szólókhoz - a babádnak az a jó ha csak szoptatod még. És Neked is! Hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!