Miért alszik el folyton a cicimen?
Figyelt kérdés
2 hónapos lányom, ahogy cicire teszem elkezdi szívni és 2-3 perc múlva bealszik. Ez után folyton ébresztgetni kell, így a szoptatás akár egy órába is beletelik. Félek, hogy ez a tej rovására is megy, mert szinte alig szívja. Úgy tűnik, mintha csak cuclikázna. de közben lassan jön a tejcsi. Mit csináljak vele? Ez már nekem is nagyon idegtépő és fárasztó.2008. júl. 17. 15:52
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ugy látszik a kislányok ilyenek énis ezzel a problémával küszködöm.Ráadásul így még csak jól sem lakik ezért nem is alszik sokáig csak max negyed órát és minden kezdődik előről.
Remélem tudnak neked segíteni,kíváncsian várom mit írnak neked.
Azért sokk sikert!
2/6 anonim válasza:
Hát szerintem ilyen szituba sajnos nem sok mindent tehetsz. Max. hogy megszpotatod berakod a kiságyába és utána lefejed a tejcsit. Ha már tényleg nagyon fárasztó ezt add neki:a lefejt tejcsit cumisüvegből. én ezt csinálnám. Jó babázást neked :)
3/6 anonim válasza:
A lányom 1 hónapos, ő is elkezdte az utóbbi pár napban, hogy 5 perc alatt kiszívja a mi neki kell, és elaszik. Én nem tudom, hogy kell ébresztgetni a babát, nekem semmire nem ébredt fel, és ennek következménye, hogy óránként cicit kér.
Erre csak azt tudom mondani, hogy ne adj neki, csak 3 óránként, akkor megtanulja, hogy mikor kap, akkor enni kell, mert csak 3 óra mulva kap megint.
Kicsit szívtelennek hazgzik, de beváli.
VAgy etesd igény szerint akár óránként is...
4/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gyanakszom, hogy éhes marad, mert fél óraalvás után felébred egyből sír és ha ébren van is nem bír ki fél óránál többet sírás nélkül és egész nap nyugtalan. Pedig 70-130 g között eszik, csak gondolom olyqan lassan eszi meg, hogy éhes marad utána. Vagy már nem tudom mire gondoljak.
2008. júl. 17. 17:58
5/6 anonim válasza:
Szia,a kislányom 2 hos,és mi is ezt csináljuk,de mi egész nap,mert elkezd cicizni aztán alukázik rajta egyet aztán 20 perc és megint cicikézni akar és ez igy megy egész nap. Én azt szoktam még ilyenkor hogy lefelyem odaadom neki cuclis üvegböl,megissza mindet mert jobban jön belöle,jollakik aztán alukázik 3-4 ora hosszát,és nem kell neki késöbb csak cuclisüvegböl ,ert néha abbol iszik,ha valaki most ezzela hülyeséggel akar támadni,mert ugyan ugy cicizni szeret,de néha muszáj neki igy is adni hogy jol lakjon. Van amikor sokáig cicikézünk de a vége annak is alvás aztán oda a büfi.
6/6 anonim válasza:
na ha feladtad, fejd le, tedd cumisüvegbe és add neki oda abból. Ha lassan jön a tejed, az neki is rossz, uolyan fárasztó, mint neked. Tedd ezt egy ideig, aztán tedd vissza újra cicire, hátha a fejéstől begyorsul a tejleadó reflexed és a szoptatás ideje is rövidebb lesz. Mert persze, hogy lassan jön a tej... hiszen gondolom első perctől kezdve így szoptatsz és a cici úgy állt be, hogy folyamatosan termel, lassan. Egyébként is folyamatosan termel, de normális esetben 2-3 óra múlva telik meg úgy, hogy az elég legyen a babának egy alkalomra. Tehát fejj egy hétig, hogy begyorsuljon a reflex. Sok sikert! Jaa, és ne add fel, csak anyatejet adj neki!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!