Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsi gondok!? Valami...

Babakocsi gondok!? Valami kényelmes sport babakocsit keresek, van ilyen?

Figyelt kérdés

A jelenlegi 2funkciós kocsink, mind a babámnak mind nekünk szülőknek kényelmetlen már.

A kicsi nem tud benne üldögélni, nézelődni, fordított tolásiránynál nem lehet kormányozni, a biztonságiöve sehogy sem jó a picinek, olyankor fékeznek le a kerekei, amikor villamos előtt mennénk át, vagy az úton járdáról le... A lehető legrosszabb kocsi amivel találkoztam.

Olyan babakocsit tudtnátok ajánlani, amiben az 5hós stabilan üldögélő gyerkőc el tud leni, nem csúszkál ki a kocsiból(a mostaniból kicsúszik:() a biztonságiöv nem az arcát dörzsöli, mert lehet úgy állítani (ezt nem lehet), a támla nem két fokozatban álítható, az igért 5fokozat helyett, fokozatosan, nem csak elvágódik benne a babó(felült, és bamm már feküdt is) télen és nyáron is használható (ehez nem találok téliesítő alkalmatosságot, ami van, az kb dísznek jó, multkor egy zacsi imitálta a gyereket, szélben, hát...) a kerekeit én fékezem, és nem ők magukat, amikor kedvük van hozzá, viszonylag könnyű, nem 12kg+gyerek, bírja a nehéz útviszonyokat( na ez az egy amire nem lehet panaszom, jól rugózik, nagyok a kerekei) én ha nem vagyok túl falncos, akkor lehessen fius színben kapni, és ne 70ezernél kezdődjön a használt is:)

Köszi a segítséget.

2009. dec. 3. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
hauck. a praktikerben épp akciós.
2009. dec. 3. 10:09
 2/5 A kérdező kommentje:
esetleg erről valami link?
2009. dec. 3. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:

gyorsan ezt találtam neked:)

[link]

2009. dec. 3. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt a praktikeres, most akciós az üzletekben 29990 ft. a sport kocsi pedig: 8990.

2009. dec. 3. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. dec. 3. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!