Anyukák, hogyan fogadjátok párotok, férjetek közeledését?
Én is így vagyok, a gyerek és a háztartás mellett nincs energiám, sőt kedvem sincs vele együtt lenni, de ez a szitu engem is nagyon zavar mert nekünk a baba elött nagyon jó volt a kapcsolatunk és nagyon sokszor szeretkeztünk.
Bizony sokszor összevitatkozunk azon hogy miért nem kívánom őt, én meg próbálok változni.
Pl most azt vettük észre hogy ha fürdés után kicsípi magát, beparfümözi magát stb... akkor nekem is jobban megjön a kedvem a szexhez mert csábító lesz a férjem számomra.
Hálisten ő mindenben benne van, szeretne ő is segíteni és együtt keressük a megoldásokat.
Muszáj lesz neked is erőt venned magadon, beszélni erről a pároddal és valahogy megoldani, mert egyértelmű hogy úgy nagyon rossz ha te nem akarod és csak a kedvéért mész bele a dologba. Én csináltam egy-két alkalommal és az lett a vége hogy szeretkezés közben sírva fakadtam hogy nem akarom... Azóta nem megyek bele ha én nem akarom, inkább próbálok másnapra ráhangolódni.
Annak látod értelmét, hogy van egy puccba vágott lakás, mindennap forró vacsorával, a férjed pedig a barátnőjéhez megy munka után először, és utána haza?
Te nem csak anya vagy és háziasszony, hanem feleség IS. Ez a három egymás MELLETT működik, nem úgy, hogy valamelyik szerepet a másik miatt FOLYAMATOSAN háttérbe szorítod.
Nem kell mindennap főzni, tökéletesre takarítani a házat. Ha viszont megölöd az intimitást azzal, hogy sokszor elhárítod a férjed, azzal a kapcsolatotokat is megölöd.
Jól gondold ezt végig.
Én a szülések óta akkor sem nedvesedem be, ha kívánom. Sajnos.
De a síkosító már beépült az előjátékba nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!