Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogyan fogadjátok...

Anyukák, hogyan fogadjátok párotok, férjetek közeledését?

Figyelt kérdés
Itt az együttlétre gondolok. Mondjátok, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy olyan sokszor elhárítom, de egyszerűen nincs hozzá energiám, kedvem meg főleg. A mindennapi házimunka, gyereknevelés, teljesen leszívja az erőmet minden szempontból, hogyan jusson még erőm a férjemre is. Ti, hogy vagytok ezzel? Szegényt már annyira sajnálom, olyan sokszor visszautasítom, de annak meg nem látom értelmét, hogy az ő kénye kedvére tegyek....
2014. jan. 20. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, a gyerek és a háztartás mellett nincs energiám, sőt kedvem sincs vele együtt lenni, de ez a szitu engem is nagyon zavar mert nekünk a baba elött nagyon jó volt a kapcsolatunk és nagyon sokszor szeretkeztünk.

Bizony sokszor összevitatkozunk azon hogy miért nem kívánom őt, én meg próbálok változni.

Pl most azt vettük észre hogy ha fürdés után kicsípi magát, beparfümözi magát stb... akkor nekem is jobban megjön a kedvem a szexhez mert csábító lesz a férjem számomra.

Hálisten ő mindenben benne van, szeretne ő is segíteni és együtt keressük a megoldásokat.

Muszáj lesz neked is erőt venned magadon, beszélni erről a pároddal és valahogy megoldani, mert egyértelmű hogy úgy nagyon rossz ha te nem akarod és csak a kedvéért mész bele a dologba. Én csináltam egy-két alkalommal és az lett a vége hogy szeretkezés közben sírva fakadtam hogy nem akarom... Azóta nem megyek bele ha én nem akarom, inkább próbálok másnapra ráhangolódni.

2014. jan. 20. 10:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Hidd el van értelme,ha nem próbálkozol az lesz a vége,hogy sose vagytok együtt,mert mindig lesz kifogás,sportolj és több lesz az energiád,én pl szobabiciklizem napi 1 órát,és vitamint szedek, emellett készülök az államvizsgára,a nyelvvizsgára,dolgozom(van egy vállalkozásom),gyereket nevelek,és itt a házimunka,mégis úgy gondolom fontos az intimitás minden formája és nekem is szükségem van rá,vágyom a páromra,még ha fáradt is vagyok.Persze van amikor mindketten úgy érezzük az ölelésre van csak erőnk,de azért heti 4-5ször többre is,erre is van igényünk.Egy kicsit erőltesd meg magad meg fog jönni hozzá a kedved.
2014. jan. 20. 10:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Annak látod értelmét, hogy van egy puccba vágott lakás, mindennap forró vacsorával, a férjed pedig a barátnőjéhez megy munka után először, és utána haza?

Te nem csak anya vagy és háziasszony, hanem feleség IS. Ez a három egymás MELLETT működik, nem úgy, hogy valamelyik szerepet a másik miatt FOLYAMATOSAN háttérbe szorítod.

Nem kell mindennap főzni, tökéletesre takarítani a házat. Ha viszont megölöd az intimitást azzal, hogy sokszor elhárítod a férjed, azzal a kapcsolatotokat is megölöd.

Jól gondold ezt végig.

2014. jan. 20. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igaza van azoknak, akik arra intenek, hogy igenis ezen a téren is teljesíteni kell, DE én teljesen átérzem a helyzetdet! Heti 3-4 szer együtt lenni??? Jó, ha a heti 1-2 megvan, igaz az nem erőltetésből, és nem teljesítési kényszerből, hanem igazán vágyból.... én nem vagyok szuper anyuka, aki mindenben tökéletesen teljesít, nagy harcokat vívok, hogy szépen rendben menjen minden, a gyereknevelés ( 1, és 2,5 évesünk van) , háztartás, kapcsolat.... tanúlni kell még sokmindent, és igyekszem, de sokszor egyszerűen elfogy az energia... szóval ne keseredj el, nem egyedi a problémád, és azért szerintem nem az az "álltalános" , hogy naponta szexelnek a kisgyermekes párok... sokan még gyerkőc élkül sem...
2014. jan. 20. 11:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát irigylem azokat a párokat akiknek heti 3-4 alkalomra fussa. Én is örülök ha heti egy összejön. Tudom és igazatok van abban, hogy feleségnek is kell lenni...,hogy a kecske jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon-elvet kéne követni.... Be szoktam adni a derekamat, csak ugye mivel én nem kívánom, nehéz (bocs a szólásért): benedvesedni. :P És így nem kellemes nekem sem. Ezért fogalmaztam olyan sarkosan, hogy a kénye kedvére tenni. Mert persze, én is szeretnék neki örömet okozni, de amióta a baba van (14 hónapos) azóta, teljesen 360 fokos forulatot vett az egész életünk, és valamiért nem kívánom. Okosnak kéne lenni ez ügyben. :) Hál Isten a férjem nem egy félre menős típus, inkább az elvek embere, de persze tőle sem várhatom el, hogy mindezt elfogadja. Próbálkozni én is szoktam, mármint, hogy én kezdeményezek, dehát ez is régen volt, mert már ahhoz sincs kedvem. És igen olyankor tényleg jobb volt. Lehet már az is baj, hogy ő annyira közvetíti felém azt,hogy szeretné (vicces módokon), hogy már besokalok tőle, és túl sok az ahogyan ő ezt felkínálja. Azért megtudjuk ezeket a dolgokat beszélni, de kíváncsi is voltam, hogy más pároknál hogyan működik ez...
2014. jan. 20. 13:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Remek síkosítókat lehet kapni ;)
2014. jan. 20. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Én a szülések óta akkor sem nedvesedem be, ha kívánom. Sajnos.

De a síkosító már beépült az előjátékba nálunk.

2014. jan. 20. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
2014. jan. 20. 13:41
 19/19 anonim ***** válasza:
A szülés után nekem is nehezen indult be újra a szexuális élethez a kedvem, sokszor nógatott, noszogatott a párom. Főleg, hogy emlékeztem hogy az első gyerek után anno rettenetesen fájt a dolog. Így alaposan felkészültünk síkosított óvszerekkel (különbözőkkel, megnézve melyik a jobb). A 6. hét után kb. heti 2-3 alkalom volt, most 15 hónapos a kislányom, és heti 3-4 alkalommal vagyunk együtt. Néha nehéz összehozni a két gyerek mellett, én este hamar fáradt leszek, viszont hajnalban kelek, a párom fordítva :-D, de mindent elkövetünk, hogy együtt legyünk, és nem csak kényszerből. Persze akadt olyan is, de ahogy a mondás tartja, evés közben jön meg az étvágy...
2014. jan. 20. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!