A 2-es tápszer nem jön át rendesen a cumin. Hogyan tudnék rá nagyobb vagy több lyukat csinálni?
Anyukám mondta, hogy régen tűvel csinálták. Fogóval tartották tűz fölé a tűt és úgy fúrtak lyukat, vagy bővítették a meglévőt.
Szerintetek?
Avent 3-as a cumink.
A babám gyengén szívja a cumit. Hypotón sajnos, emiatt is. A szoptatás is a hypotónia miatt ment nehezen nálunk.
Ha nem jön neki megfelelő tempóban, ahogy megszokta, akkor fel is adja.
Kanalas etetéskor szépen eszik, de reggel és este még tápszert kap és emiatt gond.
Nem fogadna el másfajta cumit?
Nekünk a Nuk nagyon bejött,annak a főzis cumiján jó nagy lyuk van...hátha jobb lenne váltanod.
Szia. Én is nuk-ost használok. Ott van az S-es méreten belül is tejes, teás, főzelékes, de ha még annál is nagyobb kell, akkor jöhet az M-es, vagy 2-es méret.
Egyébként én forró tűvel szúrtam nagyobbra a lyukat, ahogy írtad. Aztán nagyobb lyukút vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!