Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tennétek, ha ez a kép...

Ti mit tennétek, ha ez a kép fogadna titeket, ha a gyereket az apjával egyedül hagynátok kicsit?

Figyelt kérdés

"nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt. "

Egy kérdésnél olvastam, és a kérdező örült neki...

2014. jan. 19. 16:36
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
29%
10 Figyi, kezdő, abszolút kezdő apukánál ez elnézhető, de max. 2 alkalommal. 3-nál már nem lenne jópofi. Mert az egy dolog hogy a játékok szana szét, de a szobába nincs kaja.Tudnám sorolni a hibákat.
2014. jan. 19. 16:57
 12/41 anonim ***** válasza:
16%
Kivancsi vagyok, hogy akiknek tetszik/nem tetszik, azoknak hany es milyen koru gyerekeik vannak. Akiknek az elmult evek arrol szoltak,hogy a csalad takaritonoje es ingyencseledje,az nem hiszem hogy olyan viccesen fogja fel, mint akinek nincs gyereke, trehany parja,vagy meg nemreg kezdte a babazast. Nehany szetpakolt jatek meg egy felturt vasalatlankupac meg nem a vilagvege, de ami a kerdesben szerepel,az mar nem a jopofa kategoria.
2014. jan. 19. 16:58
 13/41 anonim ***** válasza:
78%

Nálam azért vannak határok, pl.:

Narancsot nem dobálunk. nem játék, keresnék labdát.

A kimosott ruhákat nem dzsuváznám össze, stb.

2014. jan. 19. 17:00
 14/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem veszem ennyire véresen a dolgokat! Majd együtt összepakolunk, nagy cucc! Én nem tudom azt mondani, amiket ott írtak. Hogy a papának tisztelni kéne ezzel is anyát....ugyan már! Mi van, játszottak! Elég hülye módját választották, ez tény! én nem vagyok ennyire fapofa. Lehet pontozni, meg pocskondiázni, de a lakást ki lehet takarítani, ennyi! jelzem, ha ez az egész sztori az én párommal történik, ő tuti segít utána a romeltakarításban!
2014. jan. 19. 17:01
 15/41 anonim ***** válasza:
20%

"fontos, hogy anya és apa nevelési és gondozási stílusa eltérjen, érezhető különbség legyen a kettő között"

Itt az apuka szétgányolta a lakást, aminek az anyuka örült. Akkor itt most nekik teljesen egyforma a nevelési és gondozási stílusuk nem? Akkor lenne érezhető a különbség, ha az anyuka (jogosan) felháborodott volna.

2014. jan. 19. 17:05
 16/41 anonim ***** válasza:
41%
Apukanak nem segitenie kell a romeltakaritasban, hanem egyedul szepen feltakaritani.
2014. jan. 19. 17:06
 17/41 anonim ***** válasza:
36%
Ha játszottak és jól szórakoztak,egyszer-egyszer belefér.Szerintem itt azonban az történt, hogy apuka nem figyelt eléggé, jót pihent a gyerek meg széthordott mindent,amit talált.
2014. jan. 19. 17:09
 18/41 anonim ***** válasza:
43%
Lehet viccelni, játszani, de azért ésszerű határok között. Az meg a másik fele, hogy az én férjem sem csinálna disznóólat a házból, nem dobálna narancsot, nem rakna koszos cipőt a kádba, stb. Ez saját igényesség kérdése. De az biztos, hogy sok játék szana-szét hever, amikor hazajövök, itt is látszik, hogy sokat játszottak, de azért kulturáltan. Majd máskor a gyerek kivágja az összes kaját a hűtőből a földre, és akkor lehet nevetni....
2014. jan. 19. 17:09
 19/41 anonim ***** válasza:
86%

Én is olvastam azt a kérdést, de nekem valahogy annyira nem volt életszerű, mintha kicsit el lett volna túlozva, mintha valami filmbéli jelenet lenne túlzásokkal.

Lehet nekem szegényes a fantáziám, vagy el vagyok kényeztetve (nekem is van egy két éves kisfiam, de még szerintem ha tök egyedül hagynám, se csinálna ilyeneket), de én nem tudom elképzelni, hogy ez így megtörtént, kicsit "kamu szagúnak" találtam, amolyan kitalált, forgatókönyv szerű történetnek, de legalábbis nagyon eltúlzottnak.

Vagy mint amikor csak viccesnek szánt fotók kedvéért csinálnak ilyeneket.

Hogy a kérdésre is feleljek, szerintem kínomban én is nevettem volna, és tuti csinálok pár fotót róla.

2014. jan. 19. 17:24
 20/41 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is az a véleményem, hogy legalább játszottak egyjót, csak azért nem mindegy, hogy ez mennyire rendszeres vajon..
2014. jan. 19. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!