Ti mit tennétek, ha ez a kép fogadna titeket, ha a gyereket az apjával egyedül hagynátok kicsit?
"nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt. "
Egy kérdésnél olvastam, és a kérdező örült neki...
Nálam azért vannak határok, pl.:
Narancsot nem dobálunk. nem játék, keresnék labdát.
A kimosott ruhákat nem dzsuváznám össze, stb.
"fontos, hogy anya és apa nevelési és gondozási stílusa eltérjen, érezhető különbség legyen a kettő között"
Itt az apuka szétgányolta a lakást, aminek az anyuka örült. Akkor itt most nekik teljesen egyforma a nevelési és gondozási stílusuk nem? Akkor lenne érezhető a különbség, ha az anyuka (jogosan) felháborodott volna.
Én is olvastam azt a kérdést, de nekem valahogy annyira nem volt életszerű, mintha kicsit el lett volna túlozva, mintha valami filmbéli jelenet lenne túlzásokkal.
Lehet nekem szegényes a fantáziám, vagy el vagyok kényeztetve (nekem is van egy két éves kisfiam, de még szerintem ha tök egyedül hagynám, se csinálna ilyeneket), de én nem tudom elképzelni, hogy ez így megtörtént, kicsit "kamu szagúnak" találtam, amolyan kitalált, forgatókönyv szerű történetnek, de legalábbis nagyon eltúlzottnak.
Vagy mint amikor csak viccesnek szánt fotók kedvéért csinálnak ilyeneket.
Hogy a kérdésre is feleljek, szerintem kínomban én is nevettem volna, és tuti csinálok pár fotót róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!