Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tennétek, ha ez a kép...

Ti mit tennétek, ha ez a kép fogadna titeket, ha a gyereket az apjával egyedül hagynátok kicsit?

Figyelt kérdés

"nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt. "

Egy kérdésnél olvastam, és a kérdező örült neki...

2014. jan. 19. 16:36
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
71%

"....ez mennyire rendszeres vajon..."

Ne haragudj de úgy fogalmazol és törődsz ennek a családnak az adott napjával, mintha valami szocis lennél és ezt a családot kellene kivizsgálnod.

Annyival szebb lenne a világ ha nem lennének Magdi anyusok...

Hogy a kérdésre válaszoljak: aranyos történet, történt hasonló, jót röhögtem aztán közösen elpakoltunk. Ennyi. Bár azon már nem röhögtem volna ha megtudom hogy valami unatkozó pletyófészek ezen rágódik a neten és még meg is akarja vitatni egy csapat idegennel. Bár ahogy magamat ismerem csak legyintenék és megkérdezném, egyébként van-e barátja vagy családja, hogy ennyire unatkozik, mert ha nincs átjöhet hozzánk néha scrabble-özni vagy teázni.

2014. jan. 19. 17:57
 22/41 anonim ***** válasza:
80%
Megkérdezném a párom,hogy mi történt,mert nem rá vall,hogy a szőnyegbe kenik az enni valót, a többi az nem gond valószínűleg játszottak,és vicceltek,mindkettő rendkívül jó humorú :D
2014. jan. 19. 18:20
 23/41 anonim ***** válasza:
60%
már tegnap is kamunak találtam a történetet. valahogy nem tudom elképzelni a szituációt, hogy ez megtörténjen...
2014. jan. 19. 18:49
 24/41 anonim ***** válasza:
21es! Pont ezen gondolkoztam. Már láttam tegnap is a kérdést.Szerintem a sztori akár kamu akár nem, aranyos. Sok anyuka viszont szétkapta az egészet és volt olyan is aki ilyen esetnél elvált volna a férjétől. Nem értem, hogy miért kellett megismételni másnak ezt a kérdést. Talán nem talált olyan visszhangra a válasza ami neki tetszett volna??? Megerősítést vár? Ez már kicsit beteg. Miért akar sok "anyuka" itt érvényesülni? Ez nem az az oldal. Nem kell mindenkivel egyetérteni. Olvashatnánk sok érdekes tapasztalatot de fele nem meri őszintén leírni a véleményét mert attól FÉL , hogy itt letámadják. Mint az óvodában. Fel kellene nőni, ha gyereket akarnak nevelni. Persze tisztelet a kivételnek! Üdítő olyan anyukák válaszát olvasni akik nem bántóan írnak , válaszolnak.
2014. jan. 19. 19:08
 25/41 anonim ***** válasza:

Gyerek alszik a zoknis fiókban, atomjaira tépett plüssmacska, meg szaros pelenka az asztal alatt...

ez nekem minden, csak nem aranyos.

De nem vagyunk egyformák.

2014. jan. 19. 19:52
 26/41 anonim ***** válasza:
74%

Unokatesómnak két kisgyereke van, a kisebbik a keresztlányunk is. Megkért, hogy kísérjem el egy dokihoz, akit én már korábbról ismertem, gyerekeket ledobta a férjemnél addig nálunk.

Eléggé hasonlóan nézett ki a lakás, mire vissaértünk. Mondjuk épp rendrakósat játszottak, a gyerekek irányításra hatalmas vigyorral pakoltak el.

Engem különösebben nem zavart, segítettem én is pakolni. Amikor vizsgaidőszakom volt, akkor gyerek nélkül én is csináltam ekkora kupit, a férjem szó nélkül elpakolt utánam minden nap, mondván én inkább tanuljak.

2014. jan. 19. 19:59
 27/41 anonim ***** válasza:
35%

1-es válaszoló!! Neked miért savanyú az az anyuka, aki nem felhőlten örömmámorban úszik, mikor egy ilyen képre ér haza?

Én is olvastam a kérdést- és tényleg van sok túlzás benne, de én bevallom őszintén, hogy mikor a sok házimunka, gyereknevelés, mindennapi egyéb dolgok-gondok, rohanások stb. után- mert én is kisgyerekkel vagyok itthon, elmegyek 2,5órára és arra megyek haza, hogy a viszonylagos rend helyett egy káosz van a házban, én nem repesnék boldogságomban. De ezek szerint ez egyenesen arányos azzal, hogy savanyú vagyok?

Ezt milyen pszichológiai iskolában tanítják??

2014. jan. 19. 20:20
 28/41 anonim ***** válasza:
25%

olvasni vicces, átélni kevésbé.

az arany középút híve vagyok, és különösebb rendmániám sincs, viszont ha szó szerint ez a látvány fogadott volna mikor hazamegyek, akkor minimum egy idegrohamot kapok.

olyan szentbeszédet tartottam volna drágajó férjuramnak hogy egy életre elmegy a kedve az idióta viselkedéstől. bár ha jobban belegondolok, akkor nem néznék ki belőle ilyen mértékű pusztítást.

2014. jan. 19. 20:32
 29/41 A kérdező kommentje:
Érdekesen gondolkodnak néhányan..
2014. jan. 19. 21:15
 30/41 anonim ***** válasza:
Kire-mire gondolsz kérdező?? :)))
2014. jan. 19. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!