Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Trissztán vagy Krisztofer?

Trissztán vagy Krisztofer?

Figyelt kérdés

Írnátok még szép egyedi fiú neveket!

Nekem tetszik még a Brendon Benett és a Nataniel is.

De melyik a jobb?

2009. dec. 2. 20:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Nagy Nataniel ha lányod lesz az pedig Natália legyen :))))
2009. dec. 2. 23:29
 22/42 anonim ***** válasza:
46%
Nagy Brendon??? Atyaég.
2009. dec. 2. 23:37
 23/42 anonim ***** válasza:

szia

en egy olyan orszagbol irok ahol harcolunk, hogy magyar neve lehessen a gyerekeinknek es a beiraskor nagyon oda kell figyelni, hogy ne "forditsak le" hirtelen, mert akkor mar nincs mit csinalni. magyar nevekbol is vannak kulonlegesek, szemeleyes kedvencem a Zeteny, de inyenceknek ajanlom a Koppanyt, Vaszoly stb.

szerintem egy gyerek nem a furcsan hangzu nevetol lesz kulonleges, hanem az energiatol amit a nevelesebe fektetunk. nekem a kozrendi nevek is tetszenek, ha kisfiam lesz Zalannak fogom elkeresztelni. a te altalad irt nevek egyaltalan nem tetszenek, esetleg egy rajzfilmben tartanam oket jopofanak. de ez csak az en velemenyem...

2009. dec. 3. 08:23
 24/42 anonim ***** válasza:

Hajrá Krisztofer!! Én fiam is Krisztofer és magyarnak születtünk, nem romának. Szeretem a különleges neveket és kivagyok attól, hogy az oviban 5 Péter és 3 Levente és x Marcika van. Viszont lehet, hogy mi kikötözünk Ausztriába, ott külön jól jön ez a név :) Ne hallgass azokra, kik azt mondják hogy szörnyűek a nevek, amiket felsoroltál, mindenkinek más a véleménye, és van aki csak a billentyűzet gombjait koptatja, csak hogy "beszólhasson".

Van egy Konrád ismerősöm, hát elsőre szörnyűnek tűnt a név, de most ha ránézek a kisfiúra... akkor igazi Koncsi-ka :) Neki is ritka neve van, de mégis cuki és felnőttként is eltudom képzelni! A Krisztofert is. Meg amiket Te is írtál, jók. Mondjuk a Nagy vezetéknévhez csak azért nem adnám a Natainelt, mert az is N betűvel kezdődik. Sok sikert a választáshoz, majd írd le melyik név győzött :) Jó egészséget nektek!

2009. dec. 3. 08:39
 25/42 anonim ***** válasza:
Hát egyik se. Miért nem lehet normális nevet adni egy gyereknek. Nekem a régi magyar nevek tetszenek. Pl: Botond, Zétény, Zalán, Kende, Keve, Levente.
2009. dec. 3. 09:00
 26/42 anonim ***** válasza:

21.08-as vagyok

Azért az sem éppen úgy van, ahogyan előttem mondták, hogy csúfolni fogják a gyereket a neve miatt. Láttam én már Argentinát az egyik osztályban, senki sem csúfolta. Mire meg felnőnek, a Kati néni meg a Marcsi néni lesz a ciki, azt fogják csúfolni. Nem a Nátán meg Bence bácsikat

A mi nevünk is Nagy, a kisfiúnk Sebestyén lesz. Kristóf azért nem lesz, mert már van a családban. De amiket felsoroltál, én sem adnám a gyerekemnek. De nem ez volt a kérdés

2009. dec. 3. 09:19
 27/42 anonim ***** válasza:

LOL,azért jó,hogy beleszóltok az életébe,hol itt az empátia:)

A gyerek pedig az övé,olyan nevet választ amilyet akar,nem?

A házban ahol laktunk,volt egy 8 év forma kisfiú,Brendonnak hívták:)

Trisztánt nem ismerek,de nekem is egyből az a lovag jut eszembe,aki megmentette és szerette Izoldát:)Hiába,Rómeó ideje már lejárt;)

Nathanielt elsőként javasoltam,még az első oldalon:)

Benett csak azért nem tetszik,mert nem megy a vezetéknevetekhez.

De próbáljuk végig::)

Nagy Trisztán: hülyén hangzik,így azt javaslom,hogy dallamosítónak,válasszatok mellé még egy nevet,mondjuk Nagy Áron Trisztán,vagy Nagy Soma Trisztán.Lehet ettől a Trisztánt hazsnálni,mi lányunk is Ida Abigél,mégis az Abit fogjuk hazsnálni:)

Nagy Brendon: nekem üresen hangzik így,szóval mögé tennék még egy nevet,mondjuk Nagy Brendon Ábel,na?

Nagy Nataniel: ez így tökéletes, a kérdésem csak az,hogy hogy ejtenének?Mert szerintem magyarul kiejtve borzalmas,de amcsisan mondva Netenielnek gyönyörű:)

Nagy Benett: még kiegészítő névvel sem elképzelni:S

Amúgy,amikor nekünk elindult a kiscsaj és még nemtudtuk,hogy puncis,sok fiúnevünk volt,csak nekünk hosszú a vezetéknevünk és rövid neveket választottunk,de szerintem azért nem olyan hagyományosat:)

Volt egy Áron(ez az:D), Ábel, Soma, Samu, Bálint, Noel stb:),azért ezek a nevek,mert úgy is tudtam,hogy lány lesz:P

Amúgy ha már Trisztán és hős szerelmes lovag, a Kelén,hogy tetszik? Helka hercegnő megmentője és szerelme:)Igaz ez magyar név,de különleges hangzású:)

Van egy név,ami viszont nagyon nagyon nagyon durva és magyar,de amúgy ha régen éltem volna tuti adom,de most meg azért nem,mert van egy anime(aki tudja mi az tudja,úgy is meg kell tanulni ha gyereketek van), és abban az egyik japán szereplő neve ez:)És nekem olyan fura,hogy ez a név meg ősmagyar:DEz pedig a Gara:D XD

Hát ennyi:))

Ada és Abi:)

2009. dec. 3. 09:37
 28/42 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk a rokonságban van Nataniel, de a ti vezetéknevetekhez nagyon szép lenne. Nagy Nataniel :))) Én tuti ezt választanám, igaz egyedül a Brendon nem tetszik, az összes többi igen.
2009. dec. 3. 10:00
 29/42 anonim ***** válasza:
08'23-as, és 09'00-es válaszolók. Mintha én irtam volna amit ti irtatok. Az én kisfiamat Zéténynek hívják, és ha lesz másik és az is kisfiu lesz, akkor az pedig a Zalán nevet fogja kapni:-) Amúgy a kérdésre válaszolva nekem a Trisztán valahogy jobban tettszik. De te döntesz. sziasztok!
2009. dec. 3. 14:28
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Vezetéknévtől is függ nagyon. A fiam Ármin apának nagyon németes vezeténeve van, és így nagyon szépen lágyítja. nem akartunk tucatnevet, de a mai divatnevektől is ráz a hideg. természetesen mindenki döntse el maga mit ad a gyerekének, csak azt ne felejtsük el, hogy neki azt egy életen át, 10, 20, 30, 80, évesen is hordania kell.
2009. dec. 3. 16:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!