Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Foldutra melyik jobb,4 kereku...

Foldutra melyik jobb,4 kereku vagy 3 kereku babakocsi?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen a 4 kerekű. Azt hallottam, hogy a 3kerekű borulékony. És szerintem nagy kerekűt válassz!
2008. júl. 17. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem három kerekű van, és kifejezetten terepen használom. Még soha nem éreztem, hogy borulékony lenne. Nagykerekű, és nagyon könnyen navigálható, szemben a legtöbb négykerekűvel. Én csak ajánlani tudom!
2008. júl. 17. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó a háromkerekű, vagy négykerekűből is van olyan ami terepre való, mert jó nagy kereke van és a rugózása állítható. Ha a háromkerekű mellett döntesz akkor viszont azt érdemes megnézni, hogy jó minőségű legyen, mert nekem gyanús, hogy manapság sok cég azért csinál háromkerekűt, mert divat lett és nem azért mert azt a célt szolgálja, hogy terepen lavírozzanak vele.
2008. júl. 17. 15:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2008. júl. 17. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is háromkerekűm van, Quinny Buzz. Semmi gond vele terepen, bár az első kereke is nagy lenne még kényelmesebb lenne. Nem borulékony.
2008. júl. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!