Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapolcai kismamák vannak itt?

Tapolcai kismamák vannak itt?

Figyelt kérdés

Nemrégen költöztünk Tapolcára és a 17 hónapos kislányommal keresünk barátokat,kismamákat és hasonló korú játszópajtásokat.

Remélem jelentkeztek,mert elég uncsi így barátok nélkül.

Várom a leveleket.

2009. dec. 2. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az oldal nem ismerkedési oldal! Itt ha problémád van,megpróbálunk segíteni,vagy tapasztalatokat adunk át!
2009. dec. 5. 09:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát köszi szépen.

De láttam már itt olyan kérdést aki itt keresett barátokat. :(

De úgy látszik nekem ez sem sikerült így maradunk egyedül a kislányommal sétálni és játszóterezni és a tapasztalatokat se tudom megbeszélni senkivel.:((((

2009. dec. 6. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én még mindíg az első és egyetlen válaszadó vagyok. Biztos,hogy Tapolcán is van játszóház,vagy klubb ahová el lehet vinni a babákat. Én Szombathelyi vagyok,de szinte mindíg van valami program. Érdemes lenne megkérdezned a védőnőt,hátha tud segíteni.

Amúgy mi sokat járunk Tapolcára,mert a férjem ott is dolgozik és el szoktuk kísérni.Két hete is voltunk és amíg Ő dolgozott,addig én elmentem a picivel a halastóhoz és a kis játszótérre. Egy kislány az anyukájával etette a halakat és adtak zsemlét az én kisfiamnak is,hogy Ő is tudja etetni a halakat. Elkezdtünk beszélgetni az anyukával és máris megtörtént az ismerkedés. Szerintem ne keseredj el ennyire,biztos hogy hamarosan lesznek barátok! :)

2009. dec. 7. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

kicsit rosszul esett amikor az első leveledet írtad.:(

Néha mi is elsétálunk a tópartra de szeretném ha inkább magától sétálna a kislányom és csak ritkán kéne a babakocsit elővennem.

Sok kismamát szoktam látni sétálni de a játszótéren soha senki nincsen :(((.

De akkor lemegyünk a tópartra hátha ott én is sikerrel járok.

De ha gondolod mi is összeismerkedhetünk és ha jöttök Tapolcára akkor találkozhatunk is.(írj priviben ha úgy gondolod.)

Mindent köszönök neked és remélem hamarosan találok barátokat,mert elég uncsi így egyedül.

Szia

2009. dec. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!