Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig látják a babák az aurát?

Meddig látják a babák az aurát?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 09:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
47%
kb. 4-6 éves korig.
2011. jan. 28. 10:55
 12/15 anonim válasza:
27%
Minden picinél változó....1000ből talán egy gyereknek sikerül megtartania ezt de felnőttként is meg lehet tanulni :) ha van még kérdésed---->g.weasley04@gmail.com
2011. aug. 25. 12:14
 13/15 anonim válasza:
100%
Semeddig. Ez ökörség. Egyébként újszülöttek még létező dolgokat is csak nagyon rosszul látnak, nincsenek még teljesen kifejlődve az agyuk látáshoz kapcsolódó részei.
2020. dec. 12. 11:26
 14/15 anonim válasza:
Még ki sem fejlődött rendesen a látásuk...
2023. szept. 15. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem volt még két éves a gyermekem, de remekül beszélt, a színeket is ismerte. Egy utazás alkalmával barátnőmet lepirosannuskázta, és maradt is ennél a kifejezésnél. Persze nem értettük. Amikor engem, az anyját lezöldezett, kezdtünk gyanakodni. Végignéztük Annus ruhatárát, nem volt benne egyetlen piros ruhanemű sem, úgyhogy nem erre emlékezett. Én meg nem is nagyon hordok zöldet, egyszerűen nem szeretem! Jónéhány nap múlva értettük meg, valószínűleg az auránkat látta. Minden gyermek látja, a legtöbbjüket viszont sikeresen leneveljük erről. Amikor a kicsi rajzol, és a mamát lilával, a papát meg sárgával jeleníti meg, gyakran rászólnak: nem is ilyen színűek az emberek! Sokszor a kisgyermekeket mi magunk gátoljuk tudásuk, érzékelésük kommunikálásában és fejlődésében. 5 éves koráig tartott egyébként. Utána huss, nem volt több névszínezés.
2024. máj. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!