Meddig látják a babák az aurát?
Én úgy hallottam,hogy addig amíg elkezdenek tudatosan embereket megszemélyesíteni. PL.:amikor már meg tudja különböztetni, hogy apa , anya, nagyi..stb. Utána csak érzik a jelenlét biztonsági fokát, pl.minden kisbaba úgy viselkedik mint a kutyák..ha nem jó ember van a közelükben, vagy nem úgy gondol rájuk akkor sírhatnak is..és általában a közeli szeretett családtagnál megnyugszanak.
Ezt én kb 3 hónapos korára tenném, akkor már tudatosabban figyel az emberekre. Ha erre az aurára gondoltál.
Viszont a gyerekek az aurát sokáig érzik, még ha nem is látják, de mire megmondhatnák nem emlékeznek rá.
Van egy 4.5 éves fiam,mindjárt megkérdezem,lát-e körülöttem valamit!
Azt mondja,hogy nem:(
Valamelyik nap reggel volt az RTL klubon, hogy kb 7 éves korig látnak a gyerekek aurát, szellemeket, ilyesmit....
Egy barátnőm mesélte, hogy a kisfia aki 5 éves volt, folytn azt mondogatta, hogy ott ül egy fekete ruhás néni a sarokban a szobájában... Persze nem volt ott senki, de csak mondogatta időnként a kisfiú. Megkérdezték a társasházban a közösképviselőt, Ő mondta, hogy előttük egy idős néni lakott abban a lakásban, aki ott halt meg..... Ezt eddig nem tudták, sosem került szóba, hogy kié volt a lakás... Sokáig üresen állt. A kisfiú az ő "szellemét" láthatta. Még most is kiráz a hideg, ha csak rágondolok a történetre.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!