Mire teszitek fürdetéskor a babakádat? Hol lehet olyat kapni, amit valahogy a nagykádra tudok rögzíteni? (Hogy ne kelljen hajolgatni sokat. )
Régi téglalap alakú bútorlapot méretre vágtunk, rátettünk egy kis peremet is, hogy ne tudjon lecsúszni. Ez megy fel a nagykádra, majd csúszásgátló, majd a kiskád. 8 hónapos fiam meg nem áll a vízben, de soha még csak meg sem moccant az "állvány" alatt. Persze egy lépést sem tettem még mellőle, mikor benne van.
HA már egyedül meg fog ülni, és nem kell tartani folyamatosan, már mehet be a nagykádba!
Ez az olcsó verzió!
az "állvány" alattA :-))))))
bocsi
én eddig egy székre tettem a kádját,de most már nagyon szeret fürdeni,és sokáig kell hjulnom hogy tartsam,igy most az asztalon van a fürdetés.
3 hós fius anyuka
Mi olyan kiskádat vettünk,aminek a pereme pont illeszkedik a
nagy kádra.
Nem tudom,hol laktok,mi Bp-en,a Mária bababoltban vettük,ha jól emlékszem 3000 Ft alatt volt kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!