Ha az 5 hónapos babám már most 4-es pelust hord, akkor mekkorát fog 2-2,5 évesen? A ti 5 hósotok mekkorát hord?
Ha jól tudom 6os méretig létezik pelenka egyáltalán, de az is már ritka, mert 3 éves gyerekekre való, és olyankor meg már szobatiszták gyerekek. Vagy leáll a nagy növekedésben, és 4eset fog hordani még másfél évig?
Most 4es Pampers-t hord. A 3asból már kifolyt a pisi, és a köldöke alatt volt jóval, a hasán is nem jól lehetett becsatolni, a combján a hurkákba volt benne a gumírozás, mindig kikezdte neki. Biztos hogy kell neki a 4es, ez pont tökéletes. Kb a köldökén van a teteje, és a combjain is jó. Egyébként ma megyünk 5 hós mérésre meg szurira. NEm tudom pontosan hány kg, de szerintem 9 fölött lesz, 4 hete volt 8,5.
Köszönöm a válaszokat.
Ahogy előttem is írják, kb. 1,5 éves koráig jó lesz a 4-es pelenka!
Most már nem fog olyan gyorsan nőni a baba, mint eddig.
1 évesen lesz kb. 10 kg, 2 evesen kb. 13 kg
Szóval csak az első félévben nő gyorsan a baba, megduplázza a születési súlyát, utánna lelassul a növekedés!
Mi is kb ekkor kezdtük a 4-est, most 9 hós a kisfiam, 5-öset hord már 1 hónapja, na nem a szélte miatt hanem a hossz miatt mert nagyon magas a kisfiam.
Meglepődve olvasom hogy vannak akik 2.5 éves korig pelusozni akarnak... Az én fejemben az van hogy 1.5 évesen már illik szobatisztaságra szoktatni a babát. Én és öcsém is 1.5 évesen már szobatiszták és ágytiszták voltunk. Nyáron lesz a kisfiam másfél éves, én azon leszek hogy szobatiszta legyen őszre.
Persze ez csak az én véleményem, ahány ház annyi szokás...
Ez a Pampers-átok. Mikor még csak a címét olvastam a kérdésednek, biztos voltam benne, hogy erről a pelusról van szó.
Egyik gyerekemre sem volt jó soha egyik méret sem. Alapból kisebbek és hülye "szabásúak". (átlagos méretű gyerekeim vannak)
Tudom, sokaknak ez a non plus ultra, de szintén sokan vannak, akiknek nagyon nem vált be.
mi is elég korán hordtuk már a 4-e pelust és kb 2 hónapja 5-öset veszek már a 13 hós lányomnak...szóval ez a másfél éves korig jóóó lesz a 4-es szerintem nem mindenkire igaz!
egyébként a pampersnél én is észre vettem ezt a félreméretezést, mi aldis my love-ot hordunk..ebből most tökéletes az 5-ös!
de egyébként szerintem ez tényleg sokáig jó lesz még.
ahogy elkezd menni a picúrkád majd szépen olvadnak le a hurkái :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!