Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha az 5 hónapos babám már...

Ha az 5 hónapos babám már most 4-es pelust hord, akkor mekkorát fog 2-2,5 évesen? A ti 5 hósotok mekkorát hord?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom 6os méretig létezik pelenka egyáltalán, de az is már ritka, mert 3 éves gyerekekre való, és olyankor meg már szobatiszták gyerekek. Vagy leáll a nagy növekedésben, és 4eset fog hordani még másfél évig?

Most 4es Pampers-t hord. A 3asból már kifolyt a pisi, és a köldöke alatt volt jóval, a hasán is nem jól lehetett becsatolni, a combján a hurkákba volt benne a gumírozás, mindig kikezdte neki. Biztos hogy kell neki a 4es, ez pont tökéletes. Kb a köldökén van a teteje, és a combjain is jó. Egyébként ma megyünk 5 hós mérésre meg szurira. NEm tudom pontosan hány kg, de szerintem 9 fölött lesz, 4 hete volt 8,5.

Köszönöm a válaszokat.

2014. jan. 16. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Kb ekkor kezdte az én fiam is a 4-est, de a babák növekedése nagyon lelassul, nem fog később már ilyen ütemben nőni. Az én fiam most 2 éves, és az 5-ös méretet használjuk. A 4-es pelus nagyon sokáig jó lesz rá, ahogy az 5-ös is.
2014. jan. 16. 09:22
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

Ahogy előttem is írják, kb. 1,5 éves koráig jó lesz a 4-es pelenka!

Most már nem fog olyan gyorsan nőni a baba, mint eddig.

1 évesen lesz kb. 10 kg, 2 evesen kb. 13 kg

Szóval csak az első félévben nő gyorsan a baba, megduplázza a születési súlyát, utánna lelassul a növekedés!

2014. jan. 16. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Mi is kb ekkor kezdtük a 4-est, most 9 hós a kisfiam, 5-öset hord már 1 hónapja, na nem a szélte miatt hanem a hossz miatt mert nagyon magas a kisfiam.

Meglepődve olvasom hogy vannak akik 2.5 éves korig pelusozni akarnak... Az én fejemben az van hogy 1.5 évesen már illik szobatisztaságra szoktatni a babát. Én és öcsém is 1.5 évesen már szobatiszták és ágytiszták voltunk. Nyáron lesz a kisfiam másfél éves, én azon leszek hogy szobatiszta legyen őszre.

Persze ez csak az én véleményem, ahány ház annyi szokás...

2014. jan. 16. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a Pampers-átok. Mikor még csak a címét olvastam a kérdésednek, biztos voltam benne, hogy erről a pelusról van szó.

Egyik gyerekemre sem volt jó soha egyik méret sem. Alapból kisebbek és hülye "szabásúak". (átlagos méretű gyerekeim vannak)

Tudom, sokaknak ez a non plus ultra, de szintén sokan vannak, akiknek nagyon nem vált be.

2014. jan. 16. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
A pampers premium care nagyobb, mint az pampers active baby. Ugyan az a méret van ráírva de nagyobb. Igaz, mi csak a 2-est hasonlítottuk 2-essel és a 3-ast 3-assal, de szerintem a 4-es, 5-ösnél is így lehet. A pelenkázásnál is érezhető volt a különbség, majd egymás mellé tettük, és tényleg nagyobb. A háló miatt jobban is benntart mindent.
2014. jan. 16. 10:01
 6/8 eszo ***** válasza:

mi is elég korán hordtuk már a 4-e pelust és kb 2 hónapja 5-öset veszek már a 13 hós lányomnak...szóval ez a másfél éves korig jóóó lesz a 4-es szerintem nem mindenkire igaz!

egyébként a pampersnél én is észre vettem ezt a félreméretezést, mi aldis my love-ot hordunk..ebből most tökéletes az 5-ös!

de egyébként szerintem ez tényleg sokáig jó lesz még.

ahogy elkezd menni a picúrkád majd szépen olvadnak le a hurkái :-)

2014. jan. 16. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as! Nagyon egyénfüggő, mikor lesz a gyerkőc szobatiszta... egyáltalán nem "illik" még másfél éves gyereket szobatisztaságra nevelni... persze én is megpróbáltam, de nem jött össze, nem volt még érett rá, erőltetni pedig nem szabad az ilyesmit! Szóval nyáron kezdjük újra megint, és akkor már 2,5 éves lesz.
2014. jan. 16. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
az én babám is 4-es zöld pampit használ, 5,5 hós. ahogy elnézem, ez a méret még jóó sokáig megfelelő lesz rá, szerintem a te babádnál is így lesz, ne aggódj!
2014. jan. 16. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!