Gyermeketek hányszor esik el és mekkorát?
A fiúnk is esett már párszor, de szájfelrepedéssel, kisebb, nagyobb búbokkal a fejen, néhány kék-zöld folttal és sebbel megúszta.
Mondjuk amennyire csak lehet, mindig figyelek rá, hogy ne ugráljon, ne másszon fel olyan helyre-helyen, ahol nagy a balesetveszély és azért óvatosságra intem őt is, de hát folyton nem lehet az ember a gyereke nyomában, történnek balesetek, szerintem ez ezzel jár.
Szerintem nem nagyon lehet ez ellen sajnos semmit tenni, balesetek mindig előfordulhatnak, bárhogy is figyel az ember :(.
De ez a doki nagyon szemét volt, főleg, hogy érzéstelenítő nélkül varrta össze. Komolyan forr a vérem, ha ilyet hallok, ráadásul ilyenkor az ember hirtelen köpni, nyelni nem tud, csak örül, ha nincs semmi komoly baj :(.
Jobbulást kívánok nektek!
Ahogy magamat ismerem, ilyen helyzetben biztos megrángattam volna a dokit...
Nyugi, jól tettétek, hogy bevittétek :-)
3 éves lesz a kislányom júliusban. Nem esett sokat, de 2x mégis voltunk már ügyeleten :-(.
Először tavaly nyáron, épphogy 2 éves múlt. Megbotlott és a lépcső sarka melletti fa játékába beütötte a homlokát. Mivel azt hittük, hogy a lépcső sarkába verte be, vittük az ügyeletre. A rtg-t csináltak, hála semmi baj nem volt. Tapasszal összehúzták.
3 héttel ezelőtt a napközibe esett el:-(. Bedagadt és lilult a homloka közepe, horzsolások voltak rajta és 2x hányt, ügyelet:-(. Sajnos agyrázkódása lett, 2 napig benn voltunk. Szerencse, hogy súlyosabb következménye nem lett:-( Nagyon normális dokit fogtunk ki, mind 2x ugyan az volt.
Nem tudsz sajnos mindent kivédeni. Bűntudatom van, mert nem tudtam megvédeni, bár nem voltam ott:-(. Az orvos veletek meg bunkó volt.
Nincs lehetőséged máshova vinni? Esetleg valamilyen magánrendelésre?
Én biztos tiszta ideg lennék, ha még egyszer meglátnám ezt a sintért :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!