Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha egy nyolc és fél...

Baj, ha egy nyolc és fél hónapos kisfú állandóan feláll?

Figyelt kérdés
A védőnő szerint ez nagyon korai és ne hagyjam neki, meg szerinte pakoljak el mindent, amiben meg tud kapaszkodni, hogy ne tudjon felállni, mert árt neki. De hát a kanapét meg a könyvespolcot hová pakolnám el??? Arról nem is beszélve, hogy a rácsoságyban is feláll. Kötözzem talán le????????? Szerintem pár hónapon belül totyogni fog, mert már most láttam, hogy kapaszkodva tipegett pár lépést. Ez akkora baj?
2008. júl. 17. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, de miért is lenne az????Biztos a védőnődnek nincs gyereke...
2008. júl. 17. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, nagy az isten állatkertje! Kár, hogy a védőnőket nem lehet lecserélni..:) Az öcsém annak idején 9 hónaposan már járt, ugyanígy az unokatesóm fia, aki ma 3 és fél éves. Semmi bajuk. Amíg nem tud, addig úgysem fog felállni, jaj de hülye ez a védőnő... Ja a hugom meg jó nagy súllyal született, és mikor felállt, O lába volt, a gyerekdoki mondta egyedül, hogy nem kell aggódni, nem marad így. Hát nem is maradt. :)
2008. júl. 17. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, most megnyugodtam. Csak ez a dinka védőnő tök beparáztatott, szerinte ha hagyom felállni, akkor gerincferdülése lesz (nekem is van, szerinte nekem is ettől), meg ilyesmi. És hogy egy éves koráig nem kéne felállnia. Nem tudom, miért mond ilyeneket, amikor már nemhogy gyerekei, de unokái is vannak, meg amúgy nagyon modernnek tartják a kismamák a környéken.
2008. júl. 17. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 7hónaposan állt fel, 8,5hónaposan megtette első lépéseit, és 9 hónaposan egyedül ment.A baba azt teszi meg amihez elég "érett", fejlett.Ez elég eltérő lehet.Az és védőnőm nem hitte el,csak legyintett.De amikor a tanácsadáson egyedül sétált be a dokihoz a kisfiam, akkor persze csak pislogott.Szóval ne aggódj, ha nem birná a gerince a terhelést akkor azt a baba érezné.
2008. júl. 17. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Tökéletesen halad a picikéd a fejlődésbe. Én nem tudom,egyre több ilyen kis butácska védőnőről hallani mostanába. Az én fiam 8hós és már kezdi magát felhúzni az ágynál. Én nagyon örülök ennek.
2008. júl. 17. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=TIqx5OZSt6M eszt nézzétek meg nagyon aranyos :):)
2008. nov. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!