Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos kisbabánk külön...

3 hónapos kisbabánk külön szobában alszik pár napja. Most nem vesszük észre mikor megébred, így van olyan, hogy 8 óráig is alszik reggel, este 9-fél 10 órától. Baj lenne ez?

Figyelt kérdés
Eddig kora reggel ettetük, de akkor sem sírva kérte az ételt, csak megébredt és megetettük.
2008. júl. 17. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem gáz.Amikor nyaraltunk volt olyan hogy az akkor 6 hetes lányom aludt este 9tőr reggel fél 8ig..A rekordje 11,5 óra szopi nélkül.Egyáltalán nem baj.Sőt örülj neki,hogy többet alhatsz egyhuzamban.
2008. júl. 17. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Baaaj? Örülj neki! Én 6 hónapja nem aludtam többet max 5 óránál egyhuzamban. Hogy lenne már baj? Mázlista vagy! :-)
2008. júl. 17. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem baj! Az én kisfiam 3,5 hónapos, és kb. 1 hónapja este 9-től reggel 7-ig, 8-ig alszik. Ha éhes lenne, akkor éjszaka biztos, hogy sírna, és nem tudna magától visszaaludni.
2008. júl. 17. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy végig tudod aludni az éjszakát. Ha éhes lenne, biztosan sírna, úgy kérné. Mivel nem sír, nincs semmi nyűgje. Ma az én lányom is elkezdett nyöszörögni 5 órakor, gondoltam várok vele, amíg elkezd sírni (mivel sokszor álmában nyöszörög és nem is tud róla), aztán abba is hagyta és fél 8-kor kelt csak enni. Na akkor már egyértelmű jelzéseket adott, hogy éhes. Különben mi sem panaszkodunk, mert 9-től fél 3-3-ig alszik, aztán 6-7 órakor kel a következő etetésre. 8 hetes kislány anyukája.
2008. júl. 17. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!