Miért nem eszi meg a tápszert?
Figyelt kérdés
3 hónapos kislányom aki mindig jó evő volt egy hete egyszerűen nem hajlandó enni! !! Szinte kezdetektől tápszeres. Ugyanazt a tápszert eszi. Pepti pluszt. A súlya is nagyon szép. De mióta nem eszik azóta már fogyott is. Egyszerűen egyik pillanatról a másikra visszautasította. Ordít hogy éhes , eszik egy keveset aztán kiköpi stb...Ha erőltetem akkor meg képes vissza öklendezni. Orvos védőnő természetesen tájékoztatva lett. Orvos meg is vizsgálta. Volt vizelet vizsgálat az teljesen negatív. Torka nem piros, nem beteg. Orvos sem érti. Amúgy jó kedélyű mosolygós. De nem hajlandó megenni a tápszert. Fogzás ugye még korai mert végül is január 22-én lesz pontosan 3 hónapos. Doki azt mondta várjunk 2 napot ha nem javul újból megnezi. Én már teljesen tanácstalan vagyok !!! Miért nem akar enni? ???????2014. jan. 15. 14:39
11/11 anonim válasza:
3-mas vagyok. Az én kisbabám is makk egészségesnek látszott. Jókedvű, mosolygós volt. Most is az, örök vigyori. Szomorú vagyok, hogy az orvosotoktól úgy kell kikönyörögni egy vérvételt. Remegő gyomorral, zokogva vittem az én picikémet a Madarász utcába, el sem tudtam képzelni, hogy hogyan, honnan tudnak tőle vért venni. A kis kézfejéből vettek, alig sírt, kapott egy kis masnit a kezecskéjére. 2 óra múlva megvolt az eredmény. Kap vasat és folsavat, szuper az étvágya. Most 5 hónapos 7,7 kg. Örülök, hogy a kérdező babája rendben van és jól eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!