Ha valaki úgy tolja a babakocsit, hogy közben cigarettázik, akkor a baba is kap a füstből?
De mint már a kérdésben is említettem, én, ha rágyújtok, akkor megkérem a páromat, hogy tolja a kocsit. Csak a párom is rágyújt olyankor. Ezt most csak azért írom, mert valaki írta, hogy egy babakocsit toló, dohányzó anyuka nem szép látvány. Szerintem sem az. De igazából nem az esztétikai dolgokra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy árthat-e.
Az ilyen értelmetlenül fröcsögő válaszokra meg csak annyit reagálnék, hogy pont az ilyenek miatt van az, hogy sok dohányos elég bunkón áll a nemdohányzókhoz. Mert már egyből támadnak és általánosítanak.
Az utolsó válaszolónak!!Igen szivod azt a szart, de akkor az autókkal mi van? Vagy az egészséges mi???? Nagytudásúúú Azonkivül még 1000 dolog van ami káros! Nem értem miért kell fennakadni állandóan a cigin? Igaz én már nem cigizek ,de unom hogy mindig azzal foglalkoznak.
A kérdezönek:Ha kint szivjátok a cigit nem káros!! Csak zárt helységben!
Szia, nagyon meg tudlak érteni. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, többet nem gyújtottam rá. Most 6 hónapos a lányom és álmomban dohányzom :-). Lehet, hogy röhejes, de így van. Reggel arra ébredek, hogy de jó lenne rágyújtani. De még tart az akarat. Próbáld meg a pároddal megbeszélni, hogy azt az öt percet bírja ki rágyújtás nélkül, amíg elszívod. Ettől nem leszel rossz anya. Én a kérdésedből legalábbis azt szűrtem le, hogy amikor te rágyútasz, akkor hiába bízod a párodra, ő is rágyújt. Ilyenkor hiába mennél ki az erkélyre, akkor ő is utánad menne a babáddal. Mond meg neki, hogy öt perc nem a világ, utána visszaveszed te a baát és füstölhet kedvére. Így is egész nap veled van, lés gondolom nem gyújtasz rá mikor rázod a kis fenekét:-).
A dohányosokat sokan mocskosnak és gyermekkínzónak tartják, pedig egyáltalán nem rossz anyák. Az n anyukám is dohányzott és még mindig dohányzik. de ettől még rá merem bízni a lányomat, mert tudja, hogy nem a ygerek pofájába kell a füstöt fújnia.
Végül, szerintem, próbáljátok meg a pároddal esetleg a közös leszokást, nálunk is ez vált be. Könnyeb nem rágyújtani, ha a párod sem dohányzik, és együtt élitek át a leszokás minden nyűét és kínját. Kitartás, a rosszmájú megjegyzéseket meg enged el a füled mellett, mert lehet hogy ő nem dohányzik, de veri a ggyerekét, mert azzal tudja levezetni a feszültségét :-9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!