Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakori a babáknál ebben a...

Gyakori a babáknál ebben a korban (7 hós), hogy mindenfelé tekintgetnek és nem mindig néznek a szüleik szemébe?

Figyelt kérdés
Az enyém ezt csinálja. Felfigyel, ha szólok neki. Rám is néz, de utána elkapja a tekintetét és kandikál mindenfelé.
2009. dec. 1. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem 6és fél hós és ugyanezt csinálja:) Ha az apja vagy én szólok , akkor kb. 5 másodpercig figyel minket, aztán nem igazán vagyunk már érdekesek, forgatja magát a kis testével, néz jobbra-balra....:)
2009. dec. 1. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze,normális.Jobban érdekli a többi dolog.:-)

2009. dec. 12. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is ezt csinálja már egy ideje, pedig csak 5 hónapos múlt. Szerintem meg huncut szégyenlős, mert ha beszélek hozzá látom, hogy a szája sarkában ott a mosoly, figyel rám, csak éppen nem néz rám. Apa már azt kérdezte tőlem, hogy nem szeret engem, hogy nem néz rám? Mondtam neki, hogy persze, szeret, csak huncutkodik:-) Amúgy is olyan szégyenlős, amikor nevet elbújik:-)
2009. dec. 12. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én 6 hós lányom pedig a babakocsiban, és az autóban is azt műveli, hogy egyáltalán nem reagál a mi megszólításunkra, átnéz rajtunk, más embereknek mosolyog vissza néha, de az is nagyon ritka.
2009. dec. 12. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!