Félek! Éjjel sokszor alig alszom, attól rettegek, hogy megszólal a légzésfigyelő! Ha megszólal mit csináljak, szorongok ettől! Amikor megszólal akkor még vesz levegőt, vagy már nem?
Szia!Nekünk is van,és nagyon megbízható.Nekem soha nem riasztott tévesen,pedig a kislányom ide-oda mászik éjjel,lemászik róla,de ez még akkor is figyeli.Az elején már leírták,hogyan kell újraéleszteni,de ez nagyon ritka esetben szükséges.Én az elején elfordulni sem mertem a kiságytól,pedig az ágyam mellett van.Viszont mikor már éreztem,hogy nem pihentető ez a fajta alvás,elfordultam...és lám...akkor sem riasztott,ha én nem figyeltem :-D
A babádnak másnap is szüksége lesz rád 100%-osan,ha feszült vagy emiatt,azt ő is érzi.Azt mondják jobb félni mint megijedni...szerintem ez nem igaz.A félelem blokkol,az ijedség cselekvésre késztet.Nyugodj meg,és aludj nyugodtan!
Köszönöm a válaszokat !
Érzem ,hogy túlzott a rettegésem és az okát kellene megtalálni ! A fiam koraszülött és kis súllyal született !Ez is rizikófaktor ,de magamba kellene néznem ,most is félek .....
Figyelj! h ajön legközeleb a védőnő, kérd meg, hoyg mutassa meg az újjáélesztést egy babán, és nézze meg, hoyg jól csinálod.Ennél többet nem tehetünk.
Bármikor elütheti a gyerekünket az autó, vagy nekimegy a fának a friss jogsijával, vagy elpattan egy ér az agyában, vagy leáll a szíve a focipályán? halandók vagyunk, és nem tudjuk, kinek mennyi van megírva.
Lehet földrengés, CO, H1N1, AIDS..nem félhetünk örökké! Megtetted, amit lehet, a biztonságért, nem kell aggódnod!csak hinned kell,és bíznod. hiszen semmi okod nincs, hogy jobban aggódj, mint akárki más!
Nem gyakorlom a hitem, de neked legjobb lenne Jézus, vagy ha katolikus vagy , akkor Mária vagy Szent Antal állna melletted. Vagy Gábriel.
Vegyél valami talizmánt! Te vagy az, akinek ez kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!