Félek! Éjjel sokszor alig alszom, attól rettegek, hogy megszólal a légzésfigyelő! Ha megszólal mit csináljak, szorongok ettől! Amikor megszólal akkor még vesz levegőt, vagy már nem?
nem akarok én senkit rémisztgetni,de ez a "te vagy a legjobb légzésfigyelő,nem a szerkentyű" egy baromság,az unokanővérem gyereke teljesen egészségesen született,semmilyen baja nemvolt 10es apgart kapott ,és ugy állt le a légzése hogy az anyja ott ült mellette 3 méterre a szobában.Teljesen véletlenül vette észre,de ha akkor nem nézi meg a gyereket inkább nem irom le mi történt volna...
Szóval a légzésfigyelő egy remek Ű"szerkentyű",nem felesleges,igen,sokminden ma már csak divat,meg hülyítés de a légzésfigyelő pont nem ezek közé tartozik.Kivánom hogy soha senkinek ne kelljen átélnie ezt amit az unokatestvéremnek..mondanom sem kell a gyerek felébredt ahogy kivette az anyja,de pár mp ig olyan volt mint egy rongybaba,bevitték a korházba . Nem talátlak nála semmit,egyszerüen az ujszülöttek légzése és idegrendszere még labilis,történhet ilyen és én amondó vagyok hogyha van valami amivel ezt nagy eséllyel kikerülhetjük,akkor használjuk is,és rakjuk félre az anyai büszkeségünket (majd én,a rohadt kütyü helyett!) egy időre.
Jó dolog a légzésfigyelő!
(ez a tipikus magyar mentalitás, ha van valami jó, akkor mindjárt jönnek, hogy miért nem jó:-((
Nekünk is van, az elején szinte én sem mertem elaludni, de aztán ez elmúlik :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!