Mikor fog egy picit erősödni és gyorsabban nőni a lányom haja?
Ez genetika.
A felnőttek között is van ilyen meg olyan hajú is.
Lehet hogy még megerősödik neki, de lehet hogy ennyi marad.
Ki kell hozni a hajtípushoz képest a legjobb frizurát. Lehet hogy neki nem lesz derékig érő...
Nekem három lányom van, és bár nekem is és a férjem családjában is dédszülőkig felmenően mindenkinek sok haja van, háromból kettőnek is vékony szálú és egyelőre kevéske, a harmadiknak is vékony szálú, de neki sok.
Genetika. Az én lányom is sűrű, vastag szálú hajjal van megáldva, ráadásul gyönyörű hullámos. Pedig sosem vágtuk neki, nem hullott ki a babahaja sem. Neki ilyen. A barátnőm kislánya 2 hónappal idősebb, neki alig van haja, vékony szálú, és nem is nagyon nő. Neki most van akkora copfja, mint az én lányomnak 1 évesen.
3 évesek most amúgy.
Genetika...
A lányomnak kb 1-2cmes vékony szálú haja volt születéskor, pár hónaposan az is kihullott... Mondhatni, hogy tök kopasz volt. Én vettem babasampont (Johnsons búzacsírás), azzal mosom hetente 2x. Azóta már 2 éves elmúlt, sűrű vastagszálú a haja, gyönyörű hullámos, a vége csigába göndörödik... Azt is mondják, hogy ha sokat van simogatva a baba feje, ezáltal serkentve a vérkeringés a fejbőrben, akkor gyorsabban nő a haj. (Pont tegnap hallottam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!