Ha szedek vitaminokat (kapszula), amelyek erősítik a hajat, bőrt és körmöt, akkor a vitamin hatására gyorsabban fog növekedni a hajam, vagy csak erősödni fog?
A vitaminokat pár napja szedem, mert hull a hajam, és remélem, hogy segíteni fog! :S
De viszont hosszú hajam van, és még szeretném, ha nőne picit, ezért érdekelne, hogy ez a vitamin segít a növekedésben is, vagy csak simán erősíti? (Ha csak erősíti/erősítené már az is jó lenne...)
Valamint van valamilyen mód arra, hogy gyorsabban nőjön a hajam, de ne károsodjon?
Köszönöm a tippeket, válaszokar előre is!
15/F
Én gyógynövényes sampont, balzsamot meg hajszeszt használok és 2 hónap után már látható volt hogy elkezdett gyorsabban nőni.
A vitaminok inkább csak erősítik ami meg még erős talán arra növesztő hatással vannak, de azt hallottam ha valaki hajnövesztős gyógyszereket szed attól a testén lévő szőr is gyorsabban nő, de ezt csak hallottam egyáltalán nem biztos, azért nézz utána!
Uhh. :|
Revalidot szedek, de nem szeretném, hogy a többi szörzetem is erősödjön! :D Nah akkor csak reménykedni tudok. :P
Amúgy a Revalidot mennyi ideig kell szedni, mert a gyógyszertáros szerint 1 hónap, a tájékoztatóban 3 hónapoot ír?...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!