Az én 15 hósom az egyetlen, akit nem érdekel a formabedobó?
Nem kicsi még hozzá ill. gyerekfüggő. Ikreim vannak én is mutogattam nekik eddig, nem érdekelte őket. Egyikük tegnapelőtt magától bedobálta mindent (6 formás) , de csak dugiba figyeltem, mert ha látta, hogy figyelem abbahagyta. Nem rögtön a jóba tette, hanem végig próbálgatta.
Viszont a másik gyereknek hiába mutatom, nem érdekli.
Fiam se erdekelte soha! :)
Kezet dugdosta bele csak...
Aztan egyszer elokerult kivette a formakat, rarakta a tetejet kapasbol bedobta az osszeset segitseg nelkul aztan szolt hogy kesz es elrakta...
2-2,5 lehetett...
Tényleg kicsi még hozzá.
Nekem pszichopedagógus mondta, hogy másfél évesen kell egy formát felismernie és beillesztenie, a kört.
2 évesen már 3 formát.
:D
Nem.
Az én fiamat olyan 20 hónapos korában kezdte érdekelni, de a babadominó még most is jobban izgatja. A formabedobóját inkább szétszedni és összrakni szereti :)
Az én 15 hós fiamat sem érdekli, sőt nem érti, hogy anya miért teszi rá a tetejét, mert ha leveszi simán bele lehet dobálni őket.
Én is rettegtem, mert a külső dobozára az van ráírva, hogy 6+. Na, megnézem azt a 6 hónapos kínait aki ezt bedobálja.
Az én fiam simán üvegnek néz ,amikor ilyenekkel zaklatom:) Akármit elővehetek neki, ha nem érdekli, akkor fejen is állhatok.. Nem aggódom, ugyan nem beszél, de érti amit mondok, kedvétől függően reagál:)
Ha mégis játszik ilyennel akkot bedobja a kört simán, a kockát és a háromszöget 2-3.-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!