Akik ringatták a babájukat az alváshoz hány hós korban és hogyan tudták abba hagyni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 20:46
1/9 anonim válasza:
1,5 évesen átszoktattam a melléfekvős módszerre. Nem volt vészes, nagyjából 2 nap alatt megszokta.
2/9 anonim válasza:
Nekem is kb 1,5 évesen átszokott a melléfekvésre.Már nem is tudom hogy,de nem jelentett gondot neki.
3/9 anonim válasza:
A legnagyobbat úgy altattam, hogy fel-alá sétáltam vele. 10 hós korára már sehogy máshogy nem aludt, arra is felébredt, ha leültem vele. Minden éjjel kb. 5 órát kellett vele sétálni. 3-4 hétig bírtuk, aztán egyszerűen hagytuk sírni. Nagyon nehéz volt megállni, hogy felvegyük. Első éjjel egy órát sírt, mire elaludt, egy hét alatt megszokta. Azóta is egyedül alszik el.
4/9 anonim válasza:
11 hónapos a kislányom de még mindig ringatva alszik el. Vannak alkalmak amikor hajlandó úgy ha melléfekszek.
5/9 anonim válasza:
Kb 13 hónapos volt a kisfiúnk, amikortól inkább egyedül akart elaludni. Mindig mutogatott a kiságyra :)
6/9 anonim válasza:
Kb. 1 éves korába nem akartam már ringatni, mert nagyon nehéz volt. A délutáni alvást kicsit korábbra tettem, 3 ora helyett ebéd utánra kb.1 orára igy estére már elég fáradt volt. Lefeküdtem mellé az ágyba, simiztem és elaludt.
7/9 anonim válasza:
2 éves, a mai napig is ringatva alszik el. Amikor már túl nehéz volt, átszoktunk az ölben ringatásos módszerre, beülök a hintaszékbe, gyerek ölben, így ringatózunk, közben mesélek, énekelek neki, beszélgetünk.
Nem tervezem erről leszoktatni, nekem is jó így összebújni vele.
8/9 anonim válasza:
10 hónapos korában kényelmetlenné vált a sétálós, ringatós verzió. Azóta leülök vele a fotelba és magamra veszem.
9/9 anonim válasza:
11 hónaposan áttértünk arra, hogy beteszem az ágyába, megkapja a plüsskutyáját és melléfekszem a földre. Kb két nap alatt elfogadta és simán elalszik hiszti nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!