Hogy segíthetek a 2 hós babámnak? -kakigond-
A pici 1 hete tápszert eszik Beba pro ha startot. Viszont azóta a kakilással nagyon szenved, nem tudom, hogy segíthetek neki. Ha ébren van ezen ügyködik, de nem nagyon jön neki össze és ettől folyamatosan sír.Van valami amit tudtok ajánlani? Első babám
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!
Nyugodtan hagyhatod. A babák tudják, hogy mit mikor kezdenek csinálni, annyi, hogy ne erőltess semmit. Például, ha látod, hogy fekvésből nagyon erőlködik, hogy ő ülne, ne ültesd fel, mert ha elég erős lesz a gerince és a vázizomzata magától is sikerülni fog neki. A forgolódásnak semmi akadálya.
Írd fel babanaplóba, hogy: 2hó - Átfordul hasáról a hátára:)
Szerintem se adj neki gyógyszert ha nem muszáj! Én ilyen picinek répát meg baracklevet se adnék, szerintem korai. A hőmérőzés nálunk is mindig bevált, vagy az is ha tornáztattam picit, óvatosan feltoltam a lábacskáit a pocijához és vissza.
Amit magától csinál az nem baj,hagyd csak neki, csak erőltetni nem szabad semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!