Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy segíthetek a 2 hós...

Hogy segíthetek a 2 hós babámnak? -kakigond-

Figyelt kérdés

A pici 1 hete tápszert eszik Beba pro ha startot. Viszont azóta a kakilással nagyon szenved, nem tudom, hogy segíthetek neki. Ha ébren van ezen ügyködik, de nem nagyon jön neki össze és ettől folyamatosan sír.Van valami amit tudtok ajánlani? Első babám

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!

2014. jan. 8. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nyugodtan hagyhatod. A babák tudják, hogy mit mikor kezdenek csinálni, annyi, hogy ne erőltess semmit. Például, ha látod, hogy fekvésből nagyon erőlködik, hogy ő ülne, ne ültesd fel, mert ha elég erős lesz a gerince és a vázizomzata magától is sikerülni fog neki. A forgolódásnak semmi akadálya.

Írd fel babanaplóba, hogy: 2hó - Átfordul hasáról a hátára:)

2014. jan. 10. 06:02
 12/14 anonim ***** válasza:
mi is szenvedtünk kakigondokkal. nekünk is javasoltak mindenféle gyógyszert de az egyetlen ami bevált a hőmérőzés és a kamillatea volt. fél deci 1 mokkáskanál cukorral két felé osztva, reggel és este evés előtt, egy két óra múlva volt eredmény. egy hét után már napi kétszer produkált magától. azóta is megy neki mindenféle gyógyszer nélkül.
2014. jan. 10. 08:17
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2014. jan. 10. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem se adj neki gyógyszert ha nem muszáj! Én ilyen picinek répát meg baracklevet se adnék, szerintem korai. A hőmérőzés nálunk is mindig bevált, vagy az is ha tornáztattam picit, óvatosan feltoltam a lábacskáit a pocijához és vissza.

Amit magától csinál az nem baj,hagyd csak neki, csak erőltetni nem szabad semmit.

2014. jan. 13. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!