Hogyan segíthetek 5 hetes babámnak, aki egész éjjel szenved, mert kakilnia kell? (gondolom)
Szia, a dm-ben lehet kapni gripe watert, angol vizet, ánizsmagolaj van benne, ami nagyon jó a pocinak, az én fiamnak ez nagyon sokat segített. Nálunk reggel-este papaverines csepp van - ezt a háziorvos írja fel neked receptre, görcsoldó, kb. 200,-Ft - és nappal egy gripe vizet kap, így nagyjából elvagyunk.
Nagyon sokat tornáztasd, ha látod, hogy erölködik ha nem, pl. pelusozásokkor nyomd fel óvatosan a kis térdeit összezárva a hasához, kb. 2-3 alkalommal, így is nagyon sok puki kijön! ez is nagyon sokat segít. De ha látod, hogy erölködik mindenképpen tornáztasd!
Vagy ha nagyon mohón eszik, akkor evés közben is büfiztesd meg nem csak a végén, így kevesebb levegő marad a pocakjában. Ha sokszor eszik, akkor többször tud levegőt nyelni.
Az espumisant is ajánlgatják, de nem tudom, hány hónapos kortól lehet adni. Nekünk az infacol és társai semmit se értek.
Remélem tudtam segíteni neked, és jobbak lesznek az éjszakáid!
de jó, örülök :) emlékszem én is éjszakákat voltam fenn a fiammal...
Éjféltől 1-2 óránként szó szerint tornáztattam ki belőle a pukit :( minden éjjel.
Ha pukigond van:
Megfogod a bokáját és a térdét feltolod a hasához, aztán kiegyenesíted, ezt többször megismétled, aztán körözöl a behajlított lábaival, stb...
Nekünk így kijött, nem kellett szélcső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!