Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket csinálta hamarabb a...

Melyiket csinálta hamarabb a babád? Hasról hátra, vagy hátról hasra fordult meg előszőr?

Figyelt kérdés
mennyi idős volt,amikor előszőr csinálta?
2009. nov. 30. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
3 honapos mult mikor hasrol hatra fordult(allandoan hasra tettem mert ugy tudott csak elaludni, de aztan kifejlesztette mint tiltakozasi forma a fordulast), 5 honapos mult mikor hatrol hasra fordult.
2009. nov. 30. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
hasról hátra 3 hetesen. kb 1 héten keresztül minden nap többször, majd elmaradt. ezután pár hónap kihagyással újra kezdte, de a hátról hasra fordulás nagyon nehezen ment, talán azért mert nagyon duci volt.
2009. nov. 30. 13:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nekem még egyiket sem csinálja a babám.Ma 4 hónapos,és még csak az oldalára fordul.

Mindíg háton van,mert nem szeret hason lenni..Majdhogy nem egyből elkezd sírni,hogy úgy nem jó neki...:(

7 kilós a kiscsaj..lehet,hogy ez is közre játszik?

2009. nov. 30. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
A kisfiam utált hason lenni, ezért legtöbbször háton, vagy oldalt feküdt. Kb. 4 hónapos volt, mikor megtanult hátról hasra fordulni, de olyankor elkezdett kiabálni, hogy fordítsuk vissza. :) 2-3 hónap múlva tanult meg hasról visszafordulni.
2009. nov. 30. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
5 hónap előtt 1 héttel fordult hátról hasra, azóta is ez a sláger. Most 5 és fél hónapos, vissza még nem megy.
2009. nov. 30. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én fiam is majdnem 5 hós volt, mire átfordult hasról hátra, persze aztán éktelenül ordított mindig. Pici korától a hasán aludt ugyanis. Mikortól viszont megtanult átfordulni a hátára, nem tudta megállni, hogy ne tegye meg rögtön, amint a kiságyába került. Kis propellernek becéztünk, állandóan forgott. Aztán 2 hétre rá szerencsére rájött arra is, hogy kell visszafordulni, és már nem sírva aludt el.

8 hós babó anyukája

2009. nov. 30. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is hason szeret lenni, úgy is alszik. Így hasról hátra könnyebb volt neki, bár inkább úgy tűnt, mintha csak a feje húzta volna el. :) Ez volt 3 hónaposan. 4 hónaposan fordult hátról hasra, kétszer. Azóta sem csinálja egyiket sem, már aggódok, maholnap fél éves lesz.

Néha reggel hanyatt találom az ágyban, pedig hason teszem le, szóval álmában át tud fordulni, de ha leteszem habtapira vagy akárhova és mókázok, hogy forduljon... ááá semmi esetre sem. :)

2009. nov. 30. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Kislányom 3 hónaposan fordul hátról hasra, 5 és fél hónaposan hasról hátra. Neki az utóbbi volt a nehezebb.
2009. nov. 30. 14:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Jól van...:) Akkor még mi sem vagyunk úgy elkésve....:)

Köszi a válaszokat,és jó babázást mindenkinek!

2009. nov. 30. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
13.25-ös vagyok. Tegnap este óta sikerül vissza is! Azóta megállíthatatlan! Le kell költöznünk még ma a földre :)
2009. dec. 1. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!