Melyiket csinálta hamarabb a babád? Hasról hátra, vagy hátról hasra fordult meg előszőr?
Köszi a válaszokat.
Nekem még egyiket sem csinálja a babám.Ma 4 hónapos,és még csak az oldalára fordul.
Mindíg háton van,mert nem szeret hason lenni..Majdhogy nem egyből elkezd sírni,hogy úgy nem jó neki...:(
7 kilós a kiscsaj..lehet,hogy ez is közre játszik?
Az én fiam is majdnem 5 hós volt, mire átfordult hasról hátra, persze aztán éktelenül ordított mindig. Pici korától a hasán aludt ugyanis. Mikortól viszont megtanult átfordulni a hátára, nem tudta megállni, hogy ne tegye meg rögtön, amint a kiságyába került. Kis propellernek becéztünk, állandóan forgott. Aztán 2 hétre rá szerencsére rájött arra is, hogy kell visszafordulni, és már nem sírva aludt el.
8 hós babó anyukája
Az én kisfiam is hason szeret lenni, úgy is alszik. Így hasról hátra könnyebb volt neki, bár inkább úgy tűnt, mintha csak a feje húzta volna el. :) Ez volt 3 hónaposan. 4 hónaposan fordult hátról hasra, kétszer. Azóta sem csinálja egyiket sem, már aggódok, maholnap fél éves lesz.
Néha reggel hanyatt találom az ágyban, pedig hason teszem le, szóval álmában át tud fordulni, de ha leteszem habtapira vagy akárhova és mókázok, hogy forduljon... ááá semmi esetre sem. :)
Jól van...:) Akkor még mi sem vagyunk úgy elkésve....:)
Köszi a válaszokat,és jó babázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!