Akkor en most ezt nagyon elrontottam. Mit gondoltok? Nagyon megijedtem!
Szia!
Ne ess ennyire kétségbe.Az én babámnak kilenc hetesen enyhe nyaki hypotoniát állapítottak meg, így tornáztatnom kell.Fel kell húznom a két kis kezénél fogva ülő helyzetbe, hogy erősödjön a nyakizma.Ha ez annyira káros lenne, akkor nem lenne a torna része.Nem órákig ültetted.De azért most már ne csináld.Nem értek hozzá, de szerintem azért nem történt nagy baj.
Biztos mások is ültetik a babájukat, csak most nem merik leírni.Az én babám is szeret kézben, ha kicst megdöntve ülteted,az nem terheli a gerincét,persze nem szabad egyszerre sokat:)
Senkinek nincs joga ilyen stílusban beszélni a másikkal,mint egyesek itt teszik. Otthon töltsd ki a mérged.
Attol h a egy baba felhuzza magat nem szabad felultetni.
Az en kisfiam 2 es fel honapos kora ota allandoan felhuzza magat de megsem ultetem,parnaval kitamasztva.
Most 5 honapos tobbet van a hordozoban mint a jatszo szonyegen de torekszem ra h ne legyen tul sokat a hordozoban.
Koszi szepen a valaszokat! Higgyetek el tegnapotol egy percet sem ultettem, es igen nem orakon at volt ulo helyzetben, hanem par percig, es nem is pontoztam le senkit, sot meg sem sertodtem!
Koszi a tanacsokat, de ugy dontottem elmegyek az orvoshoz vele - biztos ami biztos - bar nagyon bizok benne hogy attol a par perctol nem lett nagy baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!