Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akkor en most ezt nagyon...

Akkor en most ezt nagyon elrontottam. Mit gondoltok? Nagyon megijedtem!

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 honapos es mar nagyon pici koratol - talan masfel honapja ultetem - hol az olemben, hol kiparnazva -igy meselek neki, bohockodunk, ugy ereztem igy jo neki. Raadasul a vedonom is latta ezt es nem szolt semmit.(persze nem orakon keresztul - 10-20 perc) Most olvastam egy kerdest, allitolag ez nagyon rossz a gerincere. Ha mostantol ezen valtoztatok van meg esely arra hogy minden okes legyen?
2009. nov. 30. 12:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne ess ennyire kétségbe.Az én babámnak kilenc hetesen enyhe nyaki hypotoniát állapítottak meg, így tornáztatnom kell.Fel kell húznom a két kis kezénél fogva ülő helyzetbe, hogy erősödjön a nyakizma.Ha ez annyira káros lenne, akkor nem lenne a torna része.Nem órákig ültetted.De azért most már ne csináld.Nem értek hozzá, de szerintem azért nem történt nagy baj.

2009. nov. 30. 16:00
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

Biztos mások is ültetik a babájukat, csak most nem merik leírni.Az én babám is szeret kézben, ha kicst megdöntve ülteted,az nem terheli a gerincét,persze nem szabad egyszerre sokat:)

Senkinek nincs joga ilyen stílusban beszélni a másikkal,mint egyesek itt teszik. Otthon töltsd ki a mérged.

2009. nov. 30. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tornagyakorlatnak valóban része az ülésbe felhúzás - azért, hogy a nyakizmai erősödjenek, tartani tudja szépen a fejét. De ez a gyakorlat arról szól, h megfogod a kezét, kicsit segítesz neki, ő pedig ülésbe húzza magát - így maradhat 1-2 másodpercig!, majd vissza fekvésbe, és újra elölről. Nem pedig 10-20 percig, jézus, hát tisztára görnyed szegény baba. Én sem értem miért kellett lepontozni azt, aki azt írta, hogy fektessétek hasra, az a legjobb neki, hogy minden izma erősödjön.
2009. nov. 30. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Attol h a egy baba felhuzza magat nem szabad felultetni.

Az en kisfiam 2 es fel honapos kora ota allandoan felhuzza magat de megsem ultetem,parnaval kitamasztva.

Most 5 honapos tobbet van a hordozoban mint a jatszo szonyegen de torekszem ra h ne legyen tul sokat a hordozoban.

2009. nov. 30. 16:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értem,hogy miért kell ilyen durván válaszolni,már rég rájött,hogy butaságot csinált,ráadásul a védönő azonnal szólhatott volna,hogy nem szabad,őt kellene szídni jobban,hiszen szakember.Mostmár ne ültesd,tornáztasd és hidd el semmi baja nem lett,amikor viszed csipővizsgálatra,kérd meg a dokit,hogy nézze meg a kis hátát,hogy gőrnyed-e.
2009. nov. 30. 21:32
 16/16 A kérdező kommentje:

Koszi szepen a valaszokat! Higgyetek el tegnapotol egy percet sem ultettem, es igen nem orakon at volt ulo helyzetben, hanem par percig, es nem is pontoztam le senkit, sot meg sem sertodtem!

Koszi a tanacsokat, de ugy dontottem elmegyek az orvoshoz vele - biztos ami biztos - bar nagyon bizok benne hogy attol a par perctol nem lett nagy baja!

2009. dec. 1. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!