Hogyan "működik", hogyan foglalja le a babákat a játszószőnyeg és a játszóhíd?
Addig amíg még nem tud mászni a baba addig nem különbözik semmiben. A mi játszószőnyegünk és szerintem az összes olyan, hogy mikor elkezd mászni felfedezi, hogy itt recseg, ott nyivog, van rajta egy tükör, sok szín, virágok vagy bármilyen más figura. Akkor érdekessé válik. A játszóhíd is bevállt nálunk, Micimackó, Malacka, Tigris ez a három játék akasztható fel rá, de már tettünk fel kislabdát és egyebet is. Nagyon élvezi már két hós kora óta. Akkor még csak nézegette és ahogy nőtt úgy élvezte egyre jobban. Főleg ha mozogtak már örömében fel is síkított néha. Most már kezdte megpróbálni megfogni is őket, ilyenkor felfedezi a kezét is, és élvezi, hogy hozzáérhet. A mi kisbabánkat nagyon jól leköti. Szeretjük a játszószőnyegét. Ilyenkor tudok mellette vasalni, vagy akár ott is hagyhatom a szobába. Rakok zenét neki és közben megfőzöm a levest. Majd odaülök mellé és foglalkozom én is vele kicsit, miután belefárad az egyedül játszásba. Ez akár már fél órát-órát is jelnthet. Aztán szopi és alvás.
Nem mondom kicsit zavart, hogy nincsenek-e túl közel a szeméhez a játékok, de nem olyan hosszú idő amíg játszik velük, és tudom akár távolabb is fektetni, így ez is orvosolható.
Jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!