Létezik olyan kakaópor amit 8 hónaposnak lehet adni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 19:28
1/7 anonim válasza:
Szerencsére nem, nem is neki való. Izesített tápszert adj neki, humana baby fit banános.
2/7 anonim válasza:
Mi a francnak 8 hónaposnak kakaó?????
3/7 anonim válasza:
tényleg minek?
a sinlacban és a sinemilben van karob, amit a felnőttek használnak kakaó pótlásra, tele van vassal, kálciummal, fehérjével, nincs benne koffein és teobromin mint a kakaóban, egyszerűbb feldolgozási módszerrel készül, mint a kakaó. mivel a sinlac és a sinemil 4 hós kortól adható, karobot adhatsz neki. de minek is?
4/7 anonim válasza:
Ha tápszerbe szeretnéd tenni, akkor szerintem sima kakaót keverj ki egy pici cukorral, és a tápszerrel öntsd fel apránként kevergetve. De ha az a gond hogy nem issza a tápszert akkor nem biztos hogy ez segít. Lényeg hogy minnél kevesebbel próbálkozz elsőnek.
Véranyák lehet lepontozni :)
6/7 A kérdező kommentje:
Pontosan azért mert nem issza a tápszert. Csak hypoallergènt adhatok neki mivel én allergiás vagyok, hajlamos lehet rá. Ezért gondoltam vmi ìzesìtèsre. Ma vettem karobport, 1x megróbáltam de nem kellett neki.
2014. jan. 5. 14:03
7/7 anonim válasza:
és ha megpróbálsz beleturmixolni vmit? Mondjuk banánt? Nekem a gyógyszerésznő ajánlotta, mi is HA-t használunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!