Én két 1 évesnek vettem ilyet ajándékba.
A 20 hónapos mindjárt kettő, szerintem hamar megunja.
Inkább mágneses rajztáblát, gyurmát stb. vennék neki.
Jó bizony :)
Pont 20 hónapos a lányom, én is gondolkodtam rajta, de aztán annyi mindent fog kapni, hogy már "nem fér bele"
Az én lányom 19 hónapos. Nagyon tetszik ez a játék, de sajnos nálunk valószínűleg felesleges kacat lenne, ugyanis egy mp-re sem áll meg a lányom. És ezt szó szerint vedd.
Vedd meg nyugodtan, nagyon jó játék!
2. vagyok
A Mikulás hozott neki egy ugráló csacsit és egy benti kis csúszdát, mert ő is elég pörgős.
Karácsonyra mindent mi vettünk meg a közeli rokonok nevében előre, ezek: kap kis konyhát, babát kis babakocsival, dulpot, kis laptopot (ezt nem terveztem, de vásárlás közben nagyon megtetszett neki, míg vásároltunk, végig azzal szórakozott, pedig jó sok idő volt) kapott egy babaházat, ezt:
Egy ilyen építős, formabedobós játékot:
És kis figurás játékokat, mert nagyon szeret már ilyesmikkel is játszani, pl:
2-6 vagyok
Egyébként neked is kislányod van?
Igen nagyon szereti a csacsit, azt vaterán vettem fele annyiért, min t mondjuk itt a tullinál, de pont ugyanolyan.
Egyébként a legfontosabbat el is felejtettem, a játékporszívót, meg seprő, lapát stb. Mert imád ezekkel bíbelődni, de így aztán nagyon nehezen haladok a takarítással, így lesz neki is saját :)
Egyébként ezeket mind a tulliról szereztem be én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!