Még mindig nem tudtam választani. Szerintetek melyik jobb f. p. játék 15 hónaposnak?
Szerintem ez egy és ugyanaz a játék,csak a zsiráfos újabb verzió. A F.P. időnként "lecseréli" a játékait...pl."mássz utánam golyó" helyett már a mászós micimackó van.
Nekünk a régebbi golyópálya van(igaz még csak 5 hós a kisfiam,de használtan jó áron tudtuk megvenni).
Szerintem jó játék,igaz ő még csak nézi,ahogy gurul a golyó.
A zsiráfosat nem láttam közelről,de szerintem bármelyiket is választod nem fogsz csalódni benne.
És ez csak annyit tud hogy lecsusznak rajta a golyók? (bocs nincs ilyen játékunk)
Mert azért még használtan is drága...
Zenél és villog is.Na meg persze lecsúsznak a golyók.
A zsiráfos nem alacsony?Mert a kislányom már rég megy ,sőt fut.És mintha a füle azért lenne hogy a kisebb babák felkapaszkodjanak vele,nem?Nem tudom......
Ezek szerintem állássegítők.
Felül bedobja a golyót,és alól egyszer itt-egyszer ott jön ki. Így le kell guggolni,vagy hajolni,és felállni...ha a kislányod ezeken már túl van,akkor lehet,hogy nem lesz neki hosszútávon olyan vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!