Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány percig kell minimum...

Hány percig kell minimum fejnem a szoptatások után hogy szaporodjon a tejem?

Figyelt kérdés
2 fiam mellett nincs időm fejni, de több tej kellene. A tea, homeo nem jött be. A gyakori szoptatás sem, mert ha nem ömlik, nem hajlandó szopizng.

2014. jan. 4. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értem, fejnél, de még sem tudsz. A gyakori szoptatás a legjobb tejserkentő, ha jól értem ezt csináltad, de akkor sem volt jó mert sok tejcsid lett..

Én napi 4-5 l vízet ittem, + alkoholmentes sört napi 1-et. Ricinus golyócskát szedtem.

Fejéssel is lehet serkenteni, próbáld meg bal cicit 7 percig majd a jobbat uennyi ideig, aztán 5-5 perc, aztán 3-3 perc,de ez sok idő..

Lányomnál és minden szopi után fejtem, nekem nagyon lassan lett elég tejcsim, nagyon megküzdöttünk, de 14 hónapig szopizott végül.

2014. jan. 4. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Elvileg ez a "hivatalos" verzió (az oldal alján):

[link]

Nekem csak annyit mondott anno a védőnő, hogy - ameddig sikerül - pár percig fejjek minden szopi után, akkor is, ha nem jön belőle semmi, akár kézzel, akár géppel. Ezen kívül hagyjam ahányszor és ameddig csak akar szopni, na meg igyak sokat (minden szopi után 2-3 decit lehajtani). Ezen kívül a Love&Milk kapszulát szedtem. Akkor már 3 hete tápszeres volt a babám, egy hónap alatt sikerült újra csak anyatejesnek lennünk.

2014. jan. 4. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Igen, nincs időm fejni 7-7 5-5 3-3 1-1, tehát 32 percig, ezért úgy tettem fel a kérdést, hogy mennyi az a minimum fejési idő, ami azért használ. Ne csináljam feleslegesen. És azt írtam, hogy a gyakori szoptatástól sem lett sok a tejem, mert nem hajlandó a kisfiam akkor szopizni, ha nem ömlik a tej, csak pár csepp van benne. És a gyakori szoptatásnál (1-2 óránként) mindig csak 20-30 ml-ket evett.
2014. jan. 4. 21:25
 4/8 A kérdező kommentje:
A másodiknak köszönöm, áttanulmányozom a linket, és kipróbálom ezt a kapszulát is! :)
2014. jan. 4. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Alkohol mentes , bármilyen sör a tuti. legalábbis nekem. Vagy sok szénsav mentes víz és bőséges táplálkozás. Szerintem semmien csodaszer nincs arra , hogy valakinek több teje legyen. Akinek nincs ehet akármilyen drága csodabogyót. És persze a sok cicire tevés!
2014. jan. 5. 15:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem bírom meginni a sört, és az ehhez hasonló ízű italt! :(
2014. jan. 5. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Nem bántani, segíteni akartam. Félreértettelek.

Szerintem nem veled van a "baj", lenne tajcsid, csak a babád lusti.

A fiam pont ilyen volt, tejem bőven volt, de ő csak addig szopizott amig ömlött, hiába volt még, nem kellett neki, ő 50-60-at szopizott 30-40perc alatt, és persze nem lakott jól egy óra múlva újra kérte, megint 50-60 bealudt, egész napunk az evésről, fejésről szólt.. Állandó mellgyuszim volt 2 hónapig. Végül lefejt tejet kapott 1 éves koráig, két év a korküli a gyerekeim között, nekem sajnos nem sikerült a szopi a másodikkal.

Cumizik a babád? Üvegből is eteted? Az csak ronthat a helyzeten. Keress fel agy szopi tanácsadót szerintem a baba technikájával, kitartásával van a gond. Egy tanácsadó sokat segíthet.

2014. jan. 5. 21:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos cumizik! :( Üvegből nem hajlandó inni! Ma már csak 30 ml-ket evett egész nap! :( Több tanácsadónak is írtam, de nem válaszoltak. Sztem holnaptól dolgoznak! Már én is gondoltam rá, hogy veszek egy elektromos mellszívót, és inkább fejem, és úgy adom neki. Mert ez a szoptatás így nem sokáig fog menni! :(
2014. jan. 5. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!