Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "megengednétek"? Bővebben lent.

"megengednétek"? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

4 és fél hónapos kisfiam nagyon rosszul alszik éjjel,valószínűleg a foga miatt!a kiságyban dobálja magát ide -oda,forgolódik,alig alszik,viszont van egy fischer price akváriumos hintánk,bölcső,s abban mondhatni nyugodtan alszik,s ha fel is ébredezik,visszaringatom.

Jól teszem hogy hagyom abban aludni?Már próbáltam átcsempészni a kiságyba,de nem vált be.sajnálom,mert látom,hogy fáradt,kialvatlan...

2009. nov. 28. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, meg!

Bár a saját kisfiam még csak 3hónapos, szerencsére neki még nem jön a foga, viszont dolgoztam, mint babysitter és emlékszem, mikor a kislány foga jött, 3 napig szinte nem is aludtam, persze a szülök pont elutaztak, és folyamatosan sirt! Ami bevállt, a hordozó hintáztatása.

Szerintem fontos, hogy a Baba és Te is tudj pihenni. hidd el, nem tart sokáig ez az idöszak!

Kitartás ;-)

2009. nov. 29. 00:19
 2/6 anonim válasza:
Nekem még nincs babám, de én félnék hogy nehogy kiessen. nem tudom neked milyen tipusu van, de a legtöbb képen amit láttam ilyen fajtájú hintáról nem tünt valami biztonságosnak... (nem volt vége ami megakadályozza hogy ki ne csússzon) De ahogy te jónak látod:)
2009. nov. 29. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:

mi 3 hósak vagyunk.a fiamnak szerencsére még nem bújnak a fogai,de a pihenőszékét nagyon szereti(nekünk az van,de most kap hintát karácsonyra).ha látom h már nagyon nyügös és nem sikerül elaltatnom akkor beleteszem és abba elalszik szépen.igaz átcsempészni én sem tudnám.

szerintem hagyd benn nyugodtan,hisz be van kötve,kiesni nem tud.

2009. nov. 29. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia.

A mi kisfiunknak is voltak ilyen éjszakái 2 hónapos kora körül. Felkelt éjjel és nem akart aludni. Én beletettem a hintába, ott elvolt mi meg aludtunk tovább. Reggel, mikor gelkeltem olyan édesen aludt benne.

2009. nov. 29. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:
nem javaslom mert úgy jársz mint én hintáéztattam aztán meg nem tudot másban elaludni az előttem írók még nem tudják de 5-6 hónaposan a hinta kicsi lesz mert már forog akkor meg szőrnyű lesz az ágyba szoktatni a foga pedig jöhet akár hónapokig is, hiába mondják hogy mindjártz inn van nekünk 9 hónaposan jött ki, de hat hónapig szenvedtünk a ringatás miatt tedd az ágyába és ott aludjon el sok modszer van az ágybaszoktatásra de kicsikkel könnyebb ne rontsd el dondolj arra hogy ha nagyobb lesz nem tud hintázva elaludni később örülni fogsz ha az ágyában alszik bár sokan nem értenewk ezzel egyet de nekem akkor lett újra magánéletem mikor az ágyában aludt a hintája mellett aludtam a földön két hónapig ráztam ha felébredt éjszaka másnap hulla vagy nem éri meg miután megszokta az ágyát 6 hónaposan most 13 minden éjszakát végigalszik
2009. nov. 29. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
9:14-es vagyok. Kedves utolsó. Képzeld tudom meddig jó a hinta, ugyanis kisfiam 8 hónapos. Nem azt mondtam, hogy minden éjjel hintába altassa a kérdező a babát, mi se azt tettük. De ha már sehogy se bír vele, nyugodtan bele lehet tenni. Nekünk kb. 3-4 alkalommal volt, hogy abba aludt éjjel és nem szokott hozzá, sőt, az a mániája 5 hónapos kora óta, hogy sehol nem alszik, csak a saját szobájában a saját ágyában. Velünk sem, ha nagyiéknál vagy keresztanyujánál vagyunk ott sem alszik. Egyébként sokáig nem is lehet a hintába altatni, mert ahogy nő, elkezd vele már játszani, húzgálja a lelógó bizbaszokat és már nem alszik benne.
2009. nov. 30. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!