Az történt, hogy 2 hós fiacskámat sikerült az elején a
kezdeti bénázásaink végett arra szoktatni, hogy a nap
nagy részében kézben van. Na, most mit csináljak?
Próbáld meg,hogy leteszed a földre egy plédre és melléfekszel. Hogyha szerencséd van akkor figyelni fogja a játékokat amiket felélógatsz.
Próbálj neki csörögni valami csörgővel,fordítsd oldalra,vissza hasra tornázzatok egy picit,talán sikerül megszoknia,de sírás nélkül nem fog menni.
Hogyha elvan a hordozóban az is jó.Nálunk hordozóba volt még ettünk.
Remélem sikerül valamelyik.
2008. júl. 15. 15:56
A kisfiammal mi is így jártunk. Pár hónapig nem tudtunk szinte semmit csinálni, mert keveset aludt, és ha leraktam, sírt. Egy ideig el volt a kiságyra szerelhető zenélő-forgóval, eleinte úgy, hogy mellette voltam, aztán megszokta, és eljátszogatott. (2 hónaposan már nézegeti). De a mai napig ragaszkodó, viszont ahogy nő, egyre gyakrabban van egyedül is el. Meg szerette, ha ő a kiságyban volt, és én mellette vasaltam, vagy látta, ahogy teregetek, stb... Lehet próbálkozni, hátha megtetszik valami. És kitartás!
2008. júl. 15. 16:21
Az én kisfiam is ilyen volt. Szerencsére találtam egy régi babahintaszéket (sok hordozó is hintáztatható) és abba hintáztattam miközbe csináltam a dolgom. Nagyon szerette. Most van egx szines játszószőnyege, amin szeret lenni, és sokszor 1 órát is elvan rajta. Eleinte velünk aludt, de magától rászokott, hogy az ágyába aludjon magától. Kitartás napról-napra változnak. 10 hetes babó anyukája.
2008. júl. 15. 16:29
Az én kislányom dettó.Elkezdtem figyelni,szoptatás után letettem,játszogatott,figyelgetett.Elfáradt és elkezdett ásítozni.Akkor átvittem a kiságyába és letettem aludni.Első nap vagy 50 szer kellett bemennem minden altatásnál és felvennem megnyugtatni.Most eltelt 1 hét és ha látom hogy álmos,beviszem,leteszem,kicsit bámészkodik,és utána elalszik.Ha közben felébred és sír,akkor várok 1-2 percet,ha nem nyugszik meg felveszem.Amint megnyugszik visszateszem és már alszik is.Az első pár nap macerás,de megéri.Ma már ráérek szinte mindenre.Soha ne hagyd hogy mérgesen sírjon,menj be hozzá,nyugtasd meg.Tudni fogja hogy ott vagy,számíthat rád és nyugidtan fog aludni.Egy próbát megér,kábé 3-4 nap alatt megszokja.Legyél mindíg nyugodt és türelmes és menni fog!Sok sikert!
2008. júl. 16. 06:57
Bár mégcsak 13 éves vagyok (NEEEEEM, nem vagyok már anyuka...) de a kisöcsémmel is szinte ugyanez történt meg. ÚGy tűnik minden gyerek egyforma...
szóval Tomika is nagyon szerette, h felvettük meg ölelgettük és ha lekerült akkor sírdogált, meg nyűgös lett. Azt találtuk ki, hogy leterítettük a játszós paplanját a földre és valaki minig mellette volt. Ezt megszokta, és néha még el is bóbiskolt a földön.
Tomika most már 4 éves, de még mindig nagyon szereti, ha játék közben felvesszüķ, de megbeszéltük vele, hogy már olyan nagy fiú hpogy irtó nehéz és nem bírjuk el sokáig és megérti... Meg azt mondja, hogy mald ha nagy lesz, akkor az egészn családot fel fogja emelni, mert olyan erős lesz... Aranyos pici fiú...
2012. febr. 11. 18:14
További kérdések: