15 hónapos gyerkőcötök napi menetrendje milyen? Alvás, evés (mikor, mit), mit játszotok és mikor?
Reggel 8kor ébred
Reggeli
Játék-rendrakás-stb
10-fél 11kor alvás
12kor ébred
Ebéd
Elmegyünk a boltba,ide-oda
Játék..stb
Alvás 3kor...max fél 5ig
Felkel eszik
Közben főzök,mosogatok
Apja max 5re hazaér
ÁTmennek nagyiékhoz
Max 7kor haza
Vacsi
Rendrakás..fürdés..kis játék
Max 9kor alvás
6 körül reggeli tápszer (kb. 120 ml) utána alvás
9 körül ébredés utána kaja (joghurt, krémtúró)
Ezután bevásárlás, esetleg ügyintézés (posta, bank, stb.), de néha csak úgy céltalanul sétálunk, nézelődünk.
Fél 12-12 körül ebéd (amit mi eszünk), utána még egy kis játék én addig rendet rakok.
Egy óra körül alvás, ilyenkor alszik 1,5-2 órát (én addig főzök holnapra, közben netezek, olvasok, vagy csak úgy pihenek)
16 óra körül uzsonna, na ez nagyon változatos, mert van, hogy gyümölcsöt eszik ilyenkor, vagy megint joghurtot, de legtöbbször ilyenkor megint az ebédből kér.
Ezután játék, álatalában ilyenkor már apa is itthon van. Ha jó idő van akkor lemegyünk még 1x sétálni (pl. ilyenkor jártunk a játszótérre míg az idő engedte).
Fél 7-7 körül vacsora, ez általában szendvics, vagy virlsi
8-kor fürdés, utána még tápszer (kb. 150 ml) és 9-kor alvás.
Persze nem percre pontosan így élünk, mert vannak benne csúszások, de a napirend nagyjából ez. Takarítani csak akkor tudok, ha apa is itthon van.
15 hósan még tápszer ????
Nem késői az már ??
15 hós a Fiam, 10,5 kiló, 83 cm-er. 8foga van.
Reggel 8- fél 9 körül kel.Fél 10-kor reggeli.Reggelire ugyanazt eszi amit Én. Vajas kalács, melegszendvics stb. Utána kimegyünk az udvarra vagy babakocsival sétálni, de az udvaron gyalog jobban szeret. Bejövünk, a lakásban is játék, kerek délben ebéd.Ez is ált. az ami nekünk van, kivéve ha babos vagy nehéz étel van, akkor neki külön főzök! (nem eszik bolti kaját)
Fél 1-kor alvás. Kb. 1,5 órát alszik ilyenkor átlagosan, nagyon ritkán 2 órát.
Felébred akkor is játszás, mese nézés ilyesmi. Én hagyom magától játszani, van olyan hogy fél óráig oda sem megyek. Amikor "igényli" akkor rengeteget játszunk, formabedobó, hangoskönyv, zenélő játékok.
Fél 4-kor uzsonna: gyümölcs keksszel, joghurt...
Van olyan hogy napközben pl. répát rágcsál, mert amikor az ebédet csinálom kér egyet. Ma a leveshez pogácsa volt, 3-at megevett.
7-kor van még vacsora, aztán fél 9-kor fürdés, 9-kor tejital és alvás.
Éjjel felkel még 1x inni, de már nagyon régóta csak inni kap ilyenkor (vizet) és alszik tovább.
Kb. 3 hete alszik már csak 1-et napközben , elötte még aludt egyszer 40 percet délután, úgy bírta ki csak az este 9-es alvásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!