7 hónapos korig mit kell megtanulnia egy babának?
7 hónapos kor betöltéséig kellene átfordulnia mindkét irányba. De pl az én lányomnak csak hátról hasra ment, de a védőnő nyugtatott, hogy látja, szépen fejlődik, erős, majd menni fog ne aggódjak. De nem hagyott nyugodni, már betöltötte pár nappal a 7 hónapot, amikor keresgettem a neten és találtam egy videót, ahol egy konduktor mutatja meg, hogy lehet segíteni nekik. Megmutattam egyik este az alapján, hogy hasról hátra hogy kell átfordulni, másnap reggel már maga csinálta....
Szóval csak nem jött rá a trükkjére maga, de utána nagyon belendült. :)
Nincs ilyen,hogy "mit kell tudnia".Minden gyerek máshogy fejlődik.
Barátnőm fia 7 hónaposan mászott,7,5 hónaposan felállt.
Én fiaim ilyenkor még csak a forgást gyakorolták,mindkettő kb 9-10 hónaposan kezdett mászni,ülni és felállni.
Védőnő,orvos látja,ha baj lenne szólnának biztosan.Nem kell őket siettetni,mert a mozgásfejlődéshez agyi érettség is kell!
2. vagyok
Ezekre a videókra gondolok, csak a youtube-n találtam most meg, pedig volt oldala is a fickónak, de most nem találom, de a videók szerintem mind fenn vannak itt is:
Fordulás konkrétan:
http://www.youtube.com/watch?v=zx1Lt69W4PU
Egyebek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!