Van olyan, hogy főzelékes cumi, ugye? Avent-nak is van? Hol lehet kapni? Nehéz megtanulnia a Babának abból enni?
lehet kapni!
ha egészséges a babád akkor SOHA ne adj neki abból pépet!!! se ritkán semmikor!
sűrű tápszernek van, pl. a tejallergiás tápszerhez, na meg beteg babáknak akik nem tudnak kanalazni.
nagyon megbosszulja magát...
pont most lehet megtanítani kanalazni míg kis mennyiséget eszik, pár hét múlva már késő lesz hozzá és jogosan kérné üvegből, hisz az gyorsan jön...
igen van aventnek is, én véletlenül vettem azt, de soha nem használtam.
én is egyetértek az elsövel, teljesen felesleges ha egészséges a baba. enyém tápszeres gyerek volt, de kanalazást is meg kell tanulnia, majd ha 1 éves kora után elkezd érdeklödni a kanál iránt sem adod majd neki? mert akkor lesz még hadd el hadd, még az étkezö olyan pontján is találsz kaját amiröl nem is tudtad hogy létezik.
szia!
Akkor próbáld ki ezt. Nagyon jó, mikor anno 8 éve fiammal 2 hetet töltöttünk kórházban akkor volt 5 hónapos és akkor kezdett kanállal enni. Nekünk nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!