Milyen bébiételt adjak neki? Mikortól ehet "normális" ételt?
Inkább bébiételt adok neki, nem vagyok egy konyhatündér, keveset vagyunk napközben itthon, ez így egyszerűbb.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
sajnos, ami rá van írva, az korábbi, mint ahogy tényleg jó a babának, azért írják rá, hogy megvegyék, és megetessék. persze általában nem eszi meg a gyerek annyi idősen annyit, amennyi egy adag, de ez a jó a gyártónak, mert kidobod a felét és veszel másikat.
tényleg jobb főzni, ha magadnak sem főzöl, nem vagytok otthon napközben, régen rossz. hogy lát így példát az egészséges ételekre, asztalnál evésre?
használd ki az időt, hogy otthon lehetsz vele, tanulj meg főzni, süss házi kenyeret.
de ha nem így akarod, akkor adjál bébiételt, aminek a legszebb a reklámja, biztos az a legjobb.
a kérdésben a normális ételen mit értesz? pláza-pizzát, amit te szoktál enni?
Nem főztem külön egyik gyereknek se, bébikaját ettek. Univert, Hippet, Kecskemétit, Babyloveot, mikor mit vettünk. Vagy néha a Müllerben ami megtetszett. Gyümölccsel kezd, ahogy már korábban linkelték.
Mivel mi napjában legalább 1x ettünk együtt négyesben, így egy idő után elkezdte őket érdekelni amit mi ettünk. A nagyobb lassabban, a kicsi 1 éves kora után valamivel állt át a házikosztra. De miért írod azt, hogy alig vagytok otthon napközben. Hol vagytok? Szerintem a hozzátáplálás első pár hete még úgy is pepecselős és időbe telik, ha üveges kaját adsz. Nekem ez csak itthoni, nyugodt körülmények között ment.
De a 4 hónapos korban elég sok fajta bébiétel van, gondolom nem mindegy, hogy melyikkel kezdem.
Étteremben eszünk, nem plázás kajáldákban, szóval látja, hogy milyen az asztalnál evés. Néha itthon is ebédelünk, ha nincs kedvünk kimozdulni, vagy valami közbejön.
Kihasználom vele az időt, de nem annyira szeretünk itthon lenni, inkább találkozunk a barátnőimmel és az ő babáikkal, elmegyünk ide-oda.
A főzés nem az én világom, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!