Hogy lehet így bébiételt gyártani? Ez normális dolog?
Tegnap nézegettem a bébiételeket. 4 hónapos kortól adható főzelékekben az alábbi összetevőket találtam:
- tejszín
- túró
- cheddar sajt
- halak
- húsok
Állítólag olyan kis mennyiségben található bennük, hogy az nem ártalmas. De miért kell ezeket már 4 hónapos kortól ajánlani? Miért nem 7-8 hónapostól? (Nyilván a húst már olyan 5 hónapostól.)
Nyilván nem veszem meg, csak érdekel, hogy vajon ezek mennyire megbízhatóak? A védőnőm is kihangsúlyozta, hogy ezeket még véletlenül se vegyem, mert korai.
Vagy ez csak az én szememet szúrja?
Nyilván nem veszem még meg, az oké. Csak furcsállom, hogy folyton hangoztatják, hogy tejterméket ne, erre beleteszik a bébiételbe.
Nem hiszem, hogy baja lenne amúgy tőle, csak szerintem neki még elég az a 2 féle zöldségből álló főzelék, nem kell neki minden féle vegyes étel.
hát sajnos így. de látod, érdekel a babád így elolvasod és megfontolod, hogy adod-e neki.
vannak akiket egy cseppet se érdekel, hogy a babájának lesz-e baja. nekem is van ismerősöm aki 3 hónapos babájának milánóit adott. védőnő leordította a fejét és mi lett a vége? nem járnak tanácsadásra mert a hülye védőnő... szóval tényleg vannak ilyen anyák, így kereslet is van nyilván :(
jah és NEM KAPHAT előbb tápszeres baba se tejterméket se húst se semmit. attól, hogy tápszert kap nem érik meg előbb a bélrendszere.
a tápszerben szét van bontva a tejfehérje, így az teljesen más mint a tehéntej, hiába az, könnyen emészthető, nem terheli az emésztőrendszert
Nem nyomokban tartalmazza!!! Zöldség 55%, főtt rizs 20%, fölözött tej, cheddar sajt 3%, fölözött tejpor, tejszín 3%.
Ajándékba kaptuk tegnap, Hipp bébiétel. Annyi, hogy a tej és tejszín meg van csillagozva, és oda van írva, hogy ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!