Az normális, ha roppan az 1 évesem gerince, ha felemelem?
Nem értek hozzá, de úgy tudom, hogy a roppanás csak annyi, hogy a levegő buborékok szétpattannak a csigolyák között.
A homeopátiás könyvemben van olyan, hogy "ropogás az ízületekben" és erre lehet szedni pl. Rhus toxicodendron CH9-et, minden nap 3 globuluszt elszopogatni, de mivel én nem vagyok gyermekorvos, inkább vidd el homeopátiás gyermek orvoshoz. Ha szeretnéd, privátban írok ilyennek elérhetőségét!
Hát tuti nem normális, és én a helyedben orvoshoz vinném!
Ha normális is: mondja ki az orvos, ne idegenek a fórumon!
A csigolyák között nincs "levegő"!
Orvosnak mutasd meg!
Szerintem vidd el orvoshoz!!
A kissebbik fiamnak is ilyen volt 3 hónaposan ès 5 hónaposan megmûtöttèk, mert a csigolyànàl valamilyen csont nem nõtt ki. 6 hetenként ellenõrzèsre kellett járni 1 èves koráig. Ma már egèszséges 13-àn lesz 2 éves.
Én is elvitteem a gyerekorvoshoz, azt mondta, minden rendben, csak lazák az izületei, kinövi, vannak ilyen babák.
Azért kértem beutalót az ortopédiára is, biztos ami biztos.
Köszönöm, hogy írtatok.
Húgomnak is ropogott, pontosabban "kattogott" valami...
Azt mondták, normális.
Majd később meg kellett műteni, és kiderült, hogy sokkal jobb lett volna már korábban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!