Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok,20 hónapja van párkapcsolatom! Párom 30 éves! Nem ez az első eset,hogy olyanom van,hogy babát szeretnék,nem először nézegetek interneten babakocsit,babacuccokat,illetve voltam/voltunk is már babakocsi szaküzletben is! Viszont nekem 10% esélyem van,hogy természetes úton legyen babám egyéb okok miatt!Ez is kiválthatja,hogy most megint rám tört ez a érzés?! Néha teljesen ki vagyok,mikor meghallom mennyi ismerősöm volt barátnőim várnak babát,irigylem őket,viszont a semmire nem szeretnék szülni!

2013. dec. 29. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 évig sóvárogtam a baba után, mikor már volt párkapcsolatom több, mint 3 éve, volt állásunk, csak kivártuk a megfelelő időt. Így kábé 6 év együttlét után vállaltunk. Nagyon jó, hogy ésszel gondolkozol. Nem bántam meg, hogy kivártam. Most meg megint évek óta vártam a kistesót, mikor végre lehetett, de az sajnos elment, és fél évet rávártunk, most megint terhes vagyok. Ésszel kell babát vállalni, nem fogod megbánni, hogy vársy, hidd el.
2013. dec. 29. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
20 éves korom óta vágytam egy babára :) (akkor még nem volt párkapcsolatom) rá 1-2hónapra meg ismertem a páromat szerelem első látásra 1évig nem is beszéltünk a babáról 1év után kezdtünk el róla beszélni hogy lassan itt lenne az ideje azt hát az élet úgy alakult hogy én is nehezen estem teherbe 7év kellett hogy sikerüljön :) ma már 8hónapos és a legjobb dolog ami törtné velünk :)
2013. dec. 29. 21:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi is dolgozunk,érzem h számomra ő kell,viszont ő csak szeptember óta dolgozik ismét, én lassan 2 éve...de tudom,hogy sokba van 1 baba! Én meg nem a szüleinknek akarom a babát hanem kettőnknek,ketten teremtsünk meg neki mindent ne úgy ahogy sok ismerősöm teszik! Megszülik,és apa anya neveli őket..stb! Sok boldogságot kívánok nektek :)
2013. dec. 29. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Még fiatal vagy,igy van még időtök arra,hogy anyagilag megteremtsétek a hátteret a babának:)

Ennek az alapnak kellene meglennie minden szülőnek a mai világban!

2013. dec. 29. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!