Van itt baba, aki 2009. június 21-én született?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 13:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy ennyi idős baba még sem írni, sem olvasni nem tud, szóval nincs.
2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ebbe valaki bele fog kötni. Ügyes vagy!
2009. nov. 28. 14:05
3/8 anonim válasza:
Igaz 18.-án született. Fiú, 8kg20dk-68cm. forog, kuszik, gőgicsél. Nagyon sokat nevet. A tiéd?
4/8 anonim válasza:
Kisfiam junius 20-an szuletett.6,10kg es 66cm volt 1hettel 5honapos sznapja elott. Forog, ket kezzel megfog mindent, csorgot raz, ulesbe felhuzza magat es mar csak ulve szeret(ne) lenni. Tied miket tud?Vagy nem ezert kerdezted? Hogy alltok a napirenddel?
5/8 anonim válasza:
Unokatesóm kisfia született 23-án. 7 és fél kg kb és 68 cm. Az én egy éves lányom nem sokkal nagyobb :-)
6/8 A kérdező kommentje:
Igaziból egy 21-ei baba érdekelt volna legjobban,a személyiségére lennék kíváncsi. De azért köszönöm. A lányom 7300 g, és 63 cm.
2009. nov. 29. 18:24
7/8 A kérdező kommentje:
Ja igen: ő is forog, csörgőzik, nevetgél. A napirendünk: éjjel két szopi úgy 2 és 5 körül, majd eszik: 8, 11, 14, 17, 20. Körülbelül persze. Vannak küzdelmes napjaink -néha nem jön össze a nappali alvás-, néha egész nap el sem sírja magát.
2009. nov. 29. 18:26
8/8 anonim válasza:
én is június 20.-án születtem:D
de mondjuk 1997..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!